CASO is een tussenleverancier van wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten. Dit zorgt ervoor dat de verkoopprijs bij de elektronicagiganten, zoals de Mediamarkt, Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker, etc., een stuk hoger ligt dan bij De Wijnkoelkast.
Bekijk onderstaand een selectie van onze producten of maak uw keuze op de productenpagina. Daarnaast ontvangt u bij uw aankoop via De Wijnkoelkast een wijnbon t.w.v. € 50 die u kunt verzilveren bij uw plaatselijke wijnwinkel. 
 
 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 24 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. RVS design deur en handvat. Energieklasse A.

545,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

699,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

679,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 24 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Zwart design deur met RVS handvat. Energieklasse A.

545,00*