Over LuzVini wijnklimaatkasten

LuzVini wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkast merk LuzVini

Het doel van LuzVini: wijnliefhebbers het hoogste serviceniveau en product prestaties laten ervaren onder de beste bewaaromstandigheden van een LuzVini wijnklimaatkast.

Het creëren van een wijnklimaatkast die volledig de smaak van de eigenaar weergeeft met een uniek design is één van de pijlers van LuzVini. Door een intensieve samenwerking met sommeliers en keukenspeciaalisten heeft LuzVini een lijn wijnklimaatkasten ontwikkeld die geschikt zijn om zowel in te bouwen als vrijstaand te gebruiken. Bovendien krijg je van LuzVini maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie!

Uniek design

De wijnklimaatkasten van LuzVini worden door een eigen technisch team samengesteld. De keuze van de materialen, vormen, kleuren en technische specificaties worden door specialisten uit de wijnmarkt samengesteld. Uiteindelijk worden deze unieke wijnklimaatkasten op de Europese markt gebracht voor particulieren en bedrijven.

Marktpositie van LuzVini

In geheel Europa inspireert LuzVini toepassingen met betrekking tot het bewaren en serveren van wijn. LuzVini heeft zich geheel toegelegd op de ontwikkeling en productie van wijnklimaatkasten die geschikt zijn om in te bouwen, bijvoorbeeld in je keuken. Toch kan je de meeste modellen van LuzVini ook vrijstaand plaatsen. LuzVini streeft naar een continu creatief proces in het bedenken van oplossingen die het bewaren en serveren van wijn zal inspireren.

LuzVini logo
grote inbouw wijnkoelkast
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Vragen over LuzVini wijnklimaatkasten? Vraag het aan onze specialist van De Wijnkoelkast

Heb je een vraag over technische specificaties van een LuzVini wijnklimaatkast? Of wil je graag een (toekomstige) verkoper worden van LuzVini?

Vul dan onderstaande contactformulier in of bel ons voor al je vragen m.b.t. LuzVini wijnklimaatkasten.

Contactformulier De Wijnkoelkast