Siemens wijnklimaatkasten kopen

De wijnklimaatkasten van Siemens zijn voorzien van state of of the art technologie. Zo springt de led verlichting van veel wijnkasten al aan bij het aanraken van de RVS handvat. Kenmerkend van de Siemens wijnklimaatkasten zijn de technologieën die zorgen dat de kwaliteit en versheid van jouw producten gewaarborgd blijven. De wijnklimaatkasten van het merk Bodega43 hebben dezelfde eigenschappen als de Siemens wijnklimaatkasten van het Duitse merk.

Met een Siemens, oftewel Bodega43, wijnklimaatkast kies je niet voor een prijsvechter, maar voor een gegarandeerde lange levensduur, bovengemiddelde gebruiksvriendelijkheid en vernuftigde technologieën. De compressor met fan cooling en actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone is daar een voorbeeld van. In combinatie met de goede isolatie zorgt dit ervoor dat de wijnen altijd op temperatuur liggen en dus het wijnklimaat optimaal is binnen de wijnklimaatkast. Daarnaast hebben de klimaatkasten een on-demand witte led verlichting per zone, waardoor jouw keuken een luxe uitstraling krijgt. De Bodega43 wijnklimaatkasten hebben netzoals de Siemens kasten isolerend glas met UV-filter berschermend tegen aromaverlies van de wijnen. 'De Wijnkoelkast' verkoopt verscheidene wijnklimaatkast modellen van klein tot groot en breed tot smal, de Loire40 is een ideale inbouw wijnklimaatkast.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1699,00*

visibility

wijnklimaatkast BODEGA43-24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

699,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

1099,00*

Siemens wijnklimaatkast inbouw

'De Wijnkoelkast' verkoopt verscheidene wijnklimaatkast modellen van klein tot groot en breed tot smal, de Loire40 is een ideale inbouw wijnklimaatkast. De Loire40 is een wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen van deze wijnklimaatkast zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om in te bouwen, maar kan ook zeker vrijstaand tot zijn recht komen. De Loire40 valt onder het merk Bodega43.

De Elzas51 is een inbouw model met een grote volume. In totaal kunnen 51 wijnflessen bewaard worden in de inbouw wijnklimaatkast Elzas51. De Elzas is geluidsarm en beschikt over een strak design met volglazen designdeur en RVS handvat. 

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals de Media Markt, Bol.com, Coolblue, etc.
  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.
  • Ten derde krijg je bij De Wijnkoelkast maar liefst 3 jaar volledige garantie.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser.
Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!