De Wijnkoelkast
  • Functie: Enthousiaste klantenservice medewerker met doorgroeimogelijkheden
  • Aantal uren: 12-20 uren per week
  • Talen: Nederlands, Engels, Duits en/of Frans/Italiaans
  • Aantal dagen per week: Verdeeld over 5 dagen, flexibele planning
  • Werkplaats: Vanaf thuis locatie
Solliciteer Direct

Heb je goede communicatieve vaardigheden, beheers je minimaal goed Nederlands en Engels en wordt jij blij als je andere mensen blij kunt maken? Dan hebben we een leuke en flexibele baan voor je!

Wij
Voor ons jonge en snel groeiende bedrijf zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons zowel telefonisch als administratief kan ondersteunen. Ons bedrijf werkt internationaal en biedt je de mogelijkheid om de werkzaamheden vanuit huis te verrichten.

Jij
Je bent flexibel, zowel in tijd als in omgang, tussen 25 en 40 jaar oud en je kunt goed overweg computers en internet.

Vanwege de internationale oriëntatie is het belangrijk dat je meerdere talen spreekt en schrijft. Minimaal Nederlands en Engels is een vereiste. Spreek je daarnaast ook Duits, Frans en/of Italiaans, dan heb je een streepje voor, net als wanneer je zelf van wijn houdt. Uiteraard is het belangrijk dat je met klanten op een natuurlijke en relaxte manier kunt communiceren.

Het werk
We zijn op zoek naar iemand die minimaal 5 dagen per week beschikbaar is. Je kunt je  tijd voor een groot deel zelf indelen, zij het dat je telefonisch 5 of 6 dagen per week op elk moment bereikbaar bent voor klanten uit verschillende landen.
Naast telefonische bereikbaarheid zijn er o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van orders
  • Facturering
  • Beantwoorden van vragen van klanten, zowel telefonisch als per email
  • Up-to-date houden van onze websites

In beginsel gaat het, afhankelijk van de talen die je spreekt, om een vacature voor 12 – 20 uur per week, verdeeld over 5 dagen per week. Soms is het ook nodig om in het weekend wat te doen. Afhankelijk van de samenwerking, jouw capaciteiten en verdere groei van ons bedrijf is uitbreiding van het aantal uren mogelijk en waarschijnlijk. Daarom gaat onze voorkeur uit naar iemand die flexibel is in tijd.

Werkplaats
Werkzaamheden kan je verrichten vanuit je eigen huis.

Contact
Denk jij dat jij een aanvulling kunt zijn voor ons bedrijf en ons zodanig ondersteunt dat we verder kunnen groeien, dan komen we graag met je in contact. Heb je interesse, stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@dewijnkoelkast.nl. Voor vragen over deze vacature zijn we telefonisch bereikbaar op 030 30 40 400.

Zin in? Kom ons team versterken!