Compressor wijnkoelkast

Compressor wijnkoelkast

Wijnkoelkast met compressor koeling

De Wijnkoelkast beschikt over vrijstaande en inbouw compressor wijnklimaatkasten. Wijnklimaatkasten met een compressor koeling zijn veel krachtiger en hebben meer koelvermogen dan een thermo-elektrische wijnkoelkast. Door deze reden heeft De Wijnkoelkast ook gekozen voor het merk BODEGA43. BODEGA43 produceert wijnklimaatkasten met krachtige compressor koelingen voor vrijstaande- en inbouw wijnklimaatkasten. Dankzij de krachtige compressor koeling kunnen er grote volumes worden opgeslagen in een wijnklimaatkast met compressor koeling. Dit is ideaal voor gebruikers met grote wijncollecties en voor horecadoeleinden.

Tweede grote voordeel van compressor wijnkoelkasten is het aanpassingsvermogen van de wijnkoelkasten. Compressor gekoelde wijnkoelkasten kunnen zich sneller aanpassen aan wisselende omgevingstemperaturen en zoals invallend licht en snel stijgende temperatuur wanneer je de cv in de ochtend aan zet. Hierdoor blijft de temperatuur in de wijnkoelkast stabiel. Een stabiele interne temperatuur zorgt ervoor dat aroma’s van de wijnen bewaard blijven en de wijn zich optimaal ontwikkelt.

  • Overweeg een compressor wijnkoelkast aan te schaffen als je van plan bent om een grote volume van wijnflessen te bewaren of als de wijnkoelkast last heeft van wisselende omgevingstemperaturen. 

Wijnklimaatkast met compressor of thermo-elektrische koeling?

Welke soort wijnklimaatkast of wijnkoelkast is het beste voor jou? Om te bepalen welke wijnkast het beste bij jouw behoeften past, kijk je waarvoor je de jouw wijnkast nu, en in de toekomst wilt gebruiken.

  • Als je opslag nodig hebt voor een kleine hoeveelheid wijnflessen (tot 18 wijnflessen), dan is een thermo-elektrische wijnkoelkast een geschikte optie voor jou. Thermo-elektrische wijnkoelkasten worden vaak gekocht als kleine bijzet wijnkoelkast voor kleine ruimtes of om ergens in de woonkamer neer te zetten. Dit type kasten is minder geschikt om wijnen jaren te bewaren en te laten ontwikkelen.
  • Als je een grotere collectie wijnsoorten bewaart en fervent wijnliefhebber bent, dan is een wijnklimaatkast met compressor koeling de perfecte optie. Wanneer je van plan bent om de wijnklimaatkast in te bouwen, dan is een compressor wijnklimaatkast ook de beste optie voor jou. Compressor wijnklimaatkasten zorgen voor minder geluid en zijn (bijna) trilingsvrij, waardoor het zeer geschikt is om in te bouwen in een keuken. Belangrijk bij inbouw is ook dat je een wijnklimaatkast of wijnkoelkast koopt die geschikt is om in te bouwen. Het verschil zit hem in de plaats waar de warme lucht wordt afgevoerd.

Compressor wijnkoelkast kopen

Compressor gekoelde wijnklimaatkasten worden effectief gebruikt voor bijna alle wijnklimaatkasten met een gemiddelde (24 wijnflessen) tot grote capaciteit (24+ aantal wijnflessen). De meeste wijnklimaatkasten met 24 wijnflessen of meer werken alleen op compressorkoeling.

De Wijnkoelkast biedt de volgende compressor wijnklimaatkasten aan:

  • BODEGA43-24: Compacte vrijstaande wijnklimaatkast met een opslagruimte voor 24 wijnflessen. Volglazen designdeur met RVS handvat.
  • BODEGA43-40Inbouw wijnklimaatkast met een totaal volume van 130L. Dubbele temperatuurzone, fan cooling met actieve ventilator en zeer geluidsarm.
  • BODEGA43-66: Royale en luxe wijnbewaarkast met een totaal volume van 195 liter. In de BODEGA43-66 variant passen 66 wijnflessen.
  • BODEGA43-180: De BODEGA43-180 is ideaal voor horeca gebruik en speciaal ontwikkeld om in zelfs de meest intensieve omstandigheden optimaal gebruiksgemak te bieden, jarenlang. De volglazen designdeur is een ware presentatie voor je gasten. Deze royale wijnklimaatkast beschikt net als de meeste modellen van BODEGA43 over schuifplateaus, zodat iedere fles makkelijk voorhanden is.
Compressor wijnkoelkast

Compressor inbouw wijnkoelkast

Wil je een wijnkoelkast of wijnklimaatkast inbouwen, kijk dan goed naar wat je koopt. Belangrijk bij het inbouwen van een wijnkoelkast of wijnklimaatkast is dat de warme lucht kan worden afgevoerd. Vaak gebeurt dat bij een inbouw wijnkast aan de voorzijde. Bijna altijd is bij een model aangegeven of hij geschikt is om in te bouwen.

De BODEGA43-40 is een wijnklimaatkast 2 zones model die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de BODEGA43-40 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast BODEGA43-40 kunnen 40 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een blauwe led-display en touchpanel. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers.

Aanbieding!

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

699.00