Wijnklimaatkast 2 zones

‘De Wijnkoelkast’ biedt wijnklimaatkasten van hoogwaardige kwaliteit met volglazen designdeuren en RVS handvat. De klimaatkasten zijn geluidsarm (39dB) en hebben een lage vibratie. De klimaatkasten hebben een compressor met fan cooling, actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen het verlies van aroma. De wijnklimaatkasten zijn voorzien van blauwe led verlichting in iedere temperatuurzone wat je wijnen een futuristiche aantrekkingskracht geeft. Met het touchpanel kan je elke gewenste temperatuur  tussen de 5 en 20 graden per zone instellen.

Wijnkoelkast 2 temperatuurzones

‘De Wijnkoelkast’ biedt inbouw wijnklimaatkasten en vrijstaande wijnklimaatkasten aan. Ons kleinste model is de BODEGA43-24, een kleine wijnklimaatkast met 2 afzonderlijke temperatuurzones, voor elk 5-20 ºC. Daarnaast is de BODEGA43-40 geschikt tot 40 flessen, de BODEGA43-66 tot 66 flessen en de BODEGA43-180 waar 180 flessen in bewaard kunnen worden.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

Wijnklimaatkast 2 zones inbouw

Met een inbouw wijnklimaatkast met twee zones kan je zowel rode als witte wijn constant op serveer- of bewaartemperatuur houden. De BODEGA43-40 is geschikt om in te bouwen in je keuken.

Voor het bewaren van de wijnflessen is het creëren van het ideale klimaat van essentieel belang om de smaak en aroma’s van je wijnen te behouden. Een kalme en trillingsvrije omgeving zorgt voor een ideaal klimaat om je wijnen te bewaren. Daarnaast is de stille werking en de compressietechniek met fan cooling belangrijk om de luchtkwaliteit optimaal te houden. Is je wijnkast hoofdzakelijk bedoeld voor het bewaren van wijn overweeg dan om een wijnkast te kiezen voorzien van één temperatuurzone. Deze biedt de meeste plaats bij eenzelfde volume.

De Wijnkoelkast

Ik heb een mooie Bodega43-40 variant online gekocht via dewijnkoelkast.nl. De wijnkoelkast werd binnen 2 werkdagen geleverd bij ons thuis.

De monteur heeft de wijnkoelkast geleverd, ingebouwd en werkend ingesteld. Helemaal blij!

Reinoud Sprenger

Wijnkoelkast 2 zones

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast met 2-zones bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ een hoge kwaliteit wijnklimaatkasten aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de BODEGA43-40 precies het formaat van een standaard vaatwasser. De de wijnklimaatkast heeft een oogstrelend design voor je gasten!

Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

Blog de wijnkoelkast