Over het merk BODEGA43

Over BODEGA43 wijnklimaatkasten

BODEGA43 - De beste kelder voor je wijnen

BODEGA43 – Een passie voor wijn

Met passie voor wijn èn eten streeft BODEGA43 naar het best haalbare in kwaliteit, techniek en design voor een optimale rijping van wijn.BODEGA43 heeft in Nederland twee showrooms, één nabij Utrecht en één nabij Eindhoven. In de BODEGA43 showrooms kan je alle modellen zien, voelen en beoordelen. Je kunt ze bestellen in de showroom, via een BODEGA43 dealer of online. Binnen twee werkdagen wordt je bestelling dan gratis bij je thuisbezorgd.In de showrooms staan o.a. ook BODEGA43 wijnmeubels, levensgrote wijnkurken in verschillende modellen die je kunt gebruiken als kruk of tafel. Een origineel cadeau als je een wijnliefhebber wilt verrassen.Heb je vragen over je bestelling, garantie of een andere servicevraag, dan kan je daarmee niet in de showroom terecht. Kijk op de BODEGA43 contactpagina voor de juiste contactgegevens.

Wijnklimaatkasten van BODEGA43

Alle wijnklimaatkasten van het merk BODEGA43 zijn uitgerust met 2 verschillende temperatuurzones. De 2 zones zorgen ervoor dat je verschillende type wijnen kunt bewaren en dat maakt een BODEGA43 wijnklimaatkast multifunctioneel. Gebruik je je wijnklimaatkast als wijnserveerkast, dan gebruik je één temperatuurzone voor witte wijn op een temperatuur rond de 10 – 12 graden en de andere temperatuurzone voor rode wijn, rond de 16 – 18 graden. Wil je je BODEGA43 gebruiken als wijnbewaarkast om wijnen lange tijd te laten rijpen, dan kan je beide temperatuurzones instellen op 10 – 12 graden. Hoe lager de temperatuur, hoe langzamer de wijn rijpt en des te beter de wijn zich ontwikkelt.

Over BODEGA43 wijnklimaatkasten

Vragen over BODEGA43 wijnklimaatkasten? Vraag het aan onze specialist van De Wijnkoelkast

Heb je een vraag over technische specificaties van een BODEGA43 wijnklimaatkast? Of wil je graag een (toekomstige) leverancier worden van BODEGA43?Vul dan onderstaande contactformulier in of bel ons.