Kleine wijnkoelkast kopen

Een kleine wijnkoelkast is ideaal als je weinig ruimte in huis hebt, maar toch graag de wijnen op de juiste temperatuur wil serveren. Onze kleine wijnkoelkasten zijn geschikt voor 12 – 24 wijnflessen. De kleine wijnkoelkasten zijn van het merk BODEGA43 en zijn zeer compact en nemen weinig ruimte in huis in. De kleine wijnkoelkasten hebben een luxe uitstraling met volglazen deuren van UV werend bruin getind dubbel glas. De luxe blauwe ledverlichting geeft een warme uitstraling aan deze kleine wijnkoelkasten. 

Kleine wijnkoelkast met 2 zones

Kleine wijnkoelkasten met 2 gescheiden temperatuurzones zoals van BODEGA43 zijn uitzonderlijk. Vaak hebben kleine wijnkoelkasten maar 1 temperatuurzone. Dit doen fabrikanten om zowel ruimte als kosten te besparen. Daardoor zijn de meeste kleine wijnkoelkasten geschikt voor òf alleen rode wijn, òf alleen witte wijn. Alle kleine wijnkoelkasten van BODEGA43 hebben twee temperatuurzones zodat je zowel rode- als witte wijn op de juiste temperatuur kunt drinken. Dus zowel rode als witte wijn drink je altijd precies op de door jou gewenste temperatuur. Ook niet onbelangrijk, ook op de kleine wijnkoelkasten van BODEGA43 krijg je standaard de lange fabrieksgarantie van 3 jaar.

 

Peltier koeling

Kleine wijnkoelkasten zijn relatief voordelig in de aanschaf. De reden daarvan zit in de manier van koelen. Kleine wijnkoelkasten tot circa 30 flessen worden vaak gekoeld met een Peltier koeling. Een Peltier koeling, ook wel een halfgeleider koeling genoemd, is minder krachtig dan een compressor koeling, welke wordt gebruikt voor de grotere wijnklimaatkasten en normale koelkasten.

Een kleine wijnkoelkast met een Peltier koeling doet uitstekend dienst voor gebruik binnenshuis en een omgevingstemperatuur tot 25°C. Stel je geen al te hoge eisen aan de prestaties van je wijnkoelkast, dan is een kleine wijnkoelkast met een Peltier koeling een uitstekende en voordelige keus.

Voor een kleine wijnkoelkast is een Peltier koeling daarentegen weer efficiënter. En doordat de koelelementen van een warmtepompsysteem nauwelijks ruimte innemen, blijft uw kleine wijnkoelkast compact. Door deze compactheid kunt u de kleine wijnklimaatkast makkelijk een plekje geven!

Kleine wijnkoelkast met peltier koeling
Kleine wijnkoelkast 2 temperatuurzones

Doordat een compressorkoeling krachtiger is, heeft een inbouw wijnklimaatkast die met behulp van een compressor wordt gekoeld, een groter temperatuurbereik. Dat geldt zowel voor de temperatuur binnen de wijnkast als voor de omgevingstemperatuur waarbij de temperatuur in de wijnklimaatkast nog constant blijft. 

Een ander belangrijk verschil is dat de grotere wijnklimaatkasten over een verwarmingsfunctie beschikken waardoor ze ook de temperatuur in de klimaatkast enkele graden boven de omgevingstemperatuur kunnen houden. Een wijnkoelkast met een Peltier koeling kan alleen koelen en heeft geen verwarmingsfunctie.  

Een uniek element aan de BODEGA43 kleine wijnkoelkasten zijn de 2 temperatuurzones die 2 verschillende temperaturen verdelen in één wijnkoelkast. Hierdoor kun je gelijk de wijnen op serveertemperatuur serveren aan je gasten. De kleine wijnkoelkasten zijn leuke cadeaus voor vrienden of familie die van wijn houden en grote wijnliefhebbers zijn. Onze wijnkoelkasten worden binnen één werkdag verstuurd en u krijgt maar liefst 3 jaar garantie op de kleine wijnkoelkasten.