Over LuzVini wijnklimaatkasten

LuzVini wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkast merk LuzVini

Het doel van LuzVini: wijnliefhebbers het hoogste serviceniveau en product prestaties laten ervaren onder de beste bewaaromstandigheden van een LuzVini wijnklimaatkast. Het creëren van een wijnklimaatkast die volledig de smaak van de eigenaar weergeeft met een uniek design is één van de pijlers van LuzVini. Door een intensieve samenwerking met sommeliers en keukenspecialisten heeft LuzVini een lijn wijnklimaatkasten ontwikkeld die geschikt is om zowel in te bouwen als om vrijstaand te gebruiken. Bovendien krijg je van LuzVini maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie!

Uniek design

De wijnklimaatkasten van LuzVini worden door een eigen technisch team ontwikkeld. Samen met specialisten uit de wijnwereld wordt de uiterste zorg besteed aan de keuze van materialen, vormen, kleuren en technische specificaties. Met maar 1 doel: Europese wijnliefhebbers, professionals en bedrijven te voorzien van een wijnklimaatkast met een lange garantie.

Marktpositie van LuzVini

In geheel Europa inspireert LuzVini anderen met toepassingen die het bewaren en serveren van wijn op een hoger niveau brengen. LuzVini heeft zich geheel toegelegd op de ontwikkeling en productie van wijnklimaatkasten die geschikt zijn om in te bouwen, bijvoorbeeld in je keuken. Toch kan je de meeste modellen van LuzVini ook vrijstaand plaatsen. LuzVini streeft naar een continu creatief proces in het bedenken van oplossingen die anderen inspireren in het bewaren en serveren van wijn.

LuzVini logo
grote inbouw wijnkoelkast
Aanbieding!
1,599.00
Aanbieding!
799.00

Vragen over LuzVini wijnklimaatkasten? Vraag het aan onze specialist van De Wijnkoelkast

Heb je een vraag over technische specificaties van een LuzVini wijnklimaatkast? Of wil je graag een (toekomstige) verkoper worden van LuzVini? Vul dan onderstaande contactformulier in of bel ons voor al je vragen m.b.t. LuzVini wijnklimaatkasten.

Contactformulier De Wijnkoelkast