Klantenservice 

Bestelproces

  • Product selecteren
  • Betaling voldoen
  • Verzenden en bezorgen product
  • Vakantievoucher ontvangen
  • Klantbeoordeling

Betaalmethode
Bij De Wijnkoelkast kan je veilig en eenvoudig betalen met IDEAL, Creditcard, PayPal of via een bankoverschrijving.

Voucher
Na levering van je wijnklimaatkast of wijnkoelkast ontvang je in een e-mail met de voucher voor een cadeau naar jouw keuze.

Verzenden en bezorgen

De Wijnkoelkast streeft naar een zo snel mogelijke bezorging. Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur, dan wordt hij de volgende werkdag geleverd, tenzij je bij bestelling aangeeft dat je graag op een latere dag geleverd wilt hebben. Woon je op de Waddeneilanden of in België, reken dan een werkdag extra. Bestel je in het weekend of op een feestdag, dan word je order op de eerstvolgende werkdag verwerkt en leveren we de werkdag erna.

Verzending binnen Nederland en België is gratis.

Garantie en retourneren
De garantie bedraagt 3 jaar voor consumenten en 24 maanden voor bedrijf&horeca doeleinden. Bij De Wijnkoelkast heb je 30 dagen de tijd om je klimaatkast te retourneren.

Ik heb een klacht, wat nu?
Wij doen onze uiterste best voor je. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn of er is een andere aanleiding tot een klacht, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of bel ons op 030 – 30 40 400. We zullen je klacht dan zo snel mogelijk in behandeling nemen en je ontvangt daarover bericht.

Laagste prijs garantie, hoe werkt het?

Wij controleren regelmatig onze prijzen om ervoor te zorgen dat we het beste aanbod kunnen geven. Mocht je de door jou gewenste wijnklimaatkast toch ergens anders goedkoper zien, dan ontvangen we daarvan graag een bewijs en betalen we je het prijsverschil terug en krijg je er van ons ook nog een lekkere doos wijn bij!

De wijnkoelkast behoudt het recht voor om vergelijking zoeken met buitenlandse websites af te wijzen. De wijnkoelkast behoudt het recht om de prijsmatch ten allen tijde in te trekken.

De wijnkoelkast behoudt het recht om voor maximaal 1 item per klant een prijsmatch aanvraag toe te wijzen.