Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Grote wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

2,099.00

Grote wijnklimaatkast

Wijnbewaarkast BODEGA43-66/64

1,549.00
1,449.00

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

899.00
1,499.00
Aanbieding!
929.00
Aanbieding!
1,599.00
849.00

Wijnklimaatkast kopen

De Wijnkoelkast.nl biedt hoogwaardige kwaliteit wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten aan van de merken LuzVini en BODEGA43. Ons assortiment bestaat uit wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone of 2 temperatuurzones. De wijnklimaatkasten zijn geschikt voor een volume van 24 tot 180 wijnflessen. De flessen wijn liggen in alle rust, bewaard onder goede omstandigheden en de gewenste temperatuur is eenvoudig te bedienen middels het touch bedieningspaneel aan de voorzijde.

De wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie wat ideaal is om je wijnen op de juiste manier te bewaren. De stille werking en low vibration technologie dragen bij aan een optimaal wijnklimaat in de wijnklimaatkasten.Op zoek naar een inbouw wijnkoelkast of een wijnkoelkast met 2 zones met stabiele compressor koeling? De Wijnkoelkast biedt wijnklimaatkasten aan die geschikt zijn om in te bouwen onder het werkblad van een keuken.De Wijnkoelkast is gespecialiseerd in het leveren van wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten. De Wijnkoelkast onderscheidt zich door een gunstige prijzen en directe, snelle levering en service. Naast de consumentenmarkt worden de wijnklimaatkasten ook geleverd aan restaurants, hotels, cafés en wijnspeciaalzaken.Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

899.00
849.00

Wijnklimaatkasten

De Wijnkoelkast biedt verschillende type wijnklimaatkasten aan, waardoor je wellicht niet meer weet welke nou geschikt is voor jouw keuken of woonkamer. Elke wijnkoelkast of wijnklimaatkast heeft ook weer een eigen functie, bijvoorbeeld een inbouw wijnkoelkast kan niet als vrijstaand model geplaatst worden in jouw woonkamer. We hebben voor jou alle wijnklimaatkasten van LuzVini in het kort op een rij gezet:

LuzVini LV22: De LuzVini LV22 is een keuken inbouw wijnkoelkast geschikt tot maximaal 22 flessen wijn. Met het formaat van een oven is de LV22 een perfecte wijnkoelkast om in te bouwen in je nieuwe keuken. Net als de meeste ovens opent de deur met ergonomische RVS handgreep naar onderen.

LuzVini LV28: De LuzVini LV28 is geschikt voor inbouw- en vrijstaand gebruik. De LV28 is een smalle inbouw wijnkast met een totale capaciteit van 28 flessen wijn. De LuzVini LV28 is uitgerust met een krachtige compressor koeling en dubbel glas voor extra isolatie en UV-filter tegen aromaverlies.

LuzVini LV45: De LuzVini LV45 is geschikt om onder het aanrechtblad in te bouwen of als vrijstaande wijnklimaatkast te plaatsen. Hij biedt plaats aan 45 flessen, verdeeld over 2 temperatuurzones, en ook champagne- en soortgelijke flessen passen er moeiteloos in.

LuzVini LV150: De LuzVini LV150 is een grote inbouw wijnklimaatkast geschikt tot 150 wijnflessen. Dit model van LuzVini kan je zowel inbouwen als vrijstaand gebruiken. De LV150 heeft 6+1 uitschuifbare schappen van beukenhout en een zwarte volglazen deur met UV werend dubbel glas.

Wijnklimaatkasten
Wijnklimaatkast kopen

Wijnklimaatkasten van BODEGA43

Hieronder vindt je een korte overzicht van alle wijnklimaatkasten van het merk BODEGA43. Van kleine wijnklimaatkasten naar grote inbouw wijnklimaatkasten met beukenhouten schuifplateaus op geleiderails. BODEGA43 heeft alles wat je maar wenst in huis!

BODEGA43-12C: De B4312C is een stijlvolle kleine wijnkoelkast uitgerust met een krachtige compressor koeling, waardoor deze kleine wijnkoelkast langer meegaat dan een thermo-elektrische kleine wijnkoelkast. De B4312C biedt plaats voor 12 flessen wijn en beschikt over een driedubbel glazen deur, uitschuifbare beukenhouten plateaus met blauwe ledverlichting voor een sfeervolle impressie.

BODEGA43-18C: De kleinste inbouw wijnkoelkast van BODEGA43 is de B4318C.  Deze compacte wijnkoelkast met 1 temperatuurzone is een aanwinst voor je interieur. De drie uitschuifbare beukenhouten lades en de blauwe ledverlichting geven een romantische touch aan je interieur.

BODEGA43-24: Vrijstaande en compacte wijnklimaatkast met 2 zones geschikt voor 24 flessen wijn. De compacte wijnklimaatkast past op elke plaats in huis, is geluidsarm en beschikt over een zeer lage vibratie. De B4324 heeft een full glass designdeur met RVS handvat.

BODEGA43-25: De enigste oven-model inbouw wijnklimaatkast met 2 zones met volglazen designdeur is de B4325. Voor extra isolatie en besparing van energie is de volglazen deur voorzien van 3 dubbel bruin-grijs getint glas dat voorzien is van een extra UV filter zodat invallend licht niet direct schadelijk is voor je wijnen. Deze luxe uitvoering is voorzien van 4 plateaus blank gelakt Sapele hout (een soort van Mahony).

BODEGA43-40: De B4340 is één van de beste onderbouw wijnklimaatkasten van de Nederlandse markt. Hoogwaardige wijnklimaatkast met een full glassdeur van driedubbel glas en beschermend UV filter, geschikt voor 40 flessen met twee temperatuurzones.

BODEGA43-42: Ruime inbouw wijnklimaatkast die volledig integreer baar is een keuken, zonder dat je ventilatieroosters ziet. De BODEGA43-42 biedt plaats aan 42 flessen die je kunt verdelen over 2 volledig onafhankelijke temperatuurzones. 3 dubbel bruin-grijs getint glas met een dubbel UV filter.

BODEGA43-66: De B4366 is een wijnbewaarkast met een totale opslagcapaciteit van 66 flessen wijn. voorzien van een full glass designdeur met driedubbel glas voor extra isolatie en met UV filter, waardoor de uv-straling van buitenaf wordt tegengehouden.

BODEGA43-180: Robuuste horeca wijnklimaatkast met 2 zones met een totale opslagcapaciteit van 180 flessen wijn. De fullglass designdeur is een ware presentatie voor jouw klanten. Deze robuuste wijnklimaatkast beschikt over schuifplateaus op geleiderail. Ook zijn presentatie schappen beschikbaar om wijnen zichtbaar te presenteren zodat etiketten beter zichtbaar zijn.

1,499.00

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

899.00
849.00

Grote wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

2,099.00

Grote wijnklimaatkast

Wijnbewaarkast BODEGA43-66/64

1,549.00
1,449.00
Wijnklimaatkast
De Wijnkoelkast

De klantenservice van De Wijnkoelkast hielp ons goed met het vinden van de juiste wijnkoelkast. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de BODEGA43-40 variant.De BODEGA43-40 wijnlimaatkast past perfect als inbouwmodel in onze keuken, en hier waren wij naar op zoek.

Saskia Pluim
wijnklimaatkast halfopenstaand

Wijnklimaatkast kopen in Nederland

Jouw wijncollectie als middelpunt – Met een BODEGA43 wijnklimaatkast haal je de ultieme presentatie voor je wijnen in huis.

Een wijnklimaatkast is de perfecte manier om rode- en witte wijn op temperatuur te serveren of onder ideale omstandigheden te bewaren. Je rode wijn bewaren in de kamer en witte wijn of rosé in een standaard koelkast volstaat namelijk niet, omdat de temperatuur teveel schommelt. Daarnaast is dan de juiste serveertemperatuur moeilijk te reguleren. Op de productpagina vind je een inbouwtekening van elke type wijnklimaatkast. De werking van onze wijnkoelkasten zijn vergelijkbaar met Liebherr wijnklimaatkastenSiemens wijnklimaatkastenMiele wijnklimaatkasten en CASO wijnkoelkasten.

Wijnklimaatkast vrijstaand

De wijnkasten van BODEGA43 beschikken over actieve ventilatoren voor een constante temperatuur per zone. Het isolerende glas met UV-filter beschermt de wijn tegen aromaverlies, waardoor de smaak behouden blijft. Tot slot zijn de klimaatkasten voorzien van een volglazen designdeur en geborsteld RVS handvat.

Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast bij De Wijnkoelkast?

De wijnkoelkast werkt uitsluitend met betrouwbare merken met een lange fabrieksgarantie. Op alle consumentenaankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we 3 tot 5 jaar garantie. Dit is afhankelijk van het merk dat je koopt en of je je wijnkoelkast prive of zakelijk gebruikt. Daarnaast bieden we je een gratis 60 dagen retourgarantie aan. Bevalt je aankoop niet, dan mag je zonder opgaaf van redenen je aankoop terug sturen. Het aankoopbedrag ontvang je dan weer terug op je rekening. Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie of retourneren.Vragen over het product of over de service van De Wijnkoelkast? Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 (vamuit België +31 30 30 40 400) of je kunt mailen naar contact@dewijnkoelkast.nl.

Grote wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

2,099.00

Grote wijnklimaatkast

Wijnbewaarkast BODEGA43-66/64

1,549.00
1,449.00
849.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast

  Blog de wijnkoelkast

  Veelgestelde vragen over wijnklimaatkasten

  Een wijnklimaatkast werkt exact hetzelfde als een normale koelkast. Het enige verschil is dat de wijnklimaatkast echt enkel en alleen bedoeld is voor het bewaren van wijn. De wijnklimaatkasten zijn vaak ontwikkeld met een compressor koeling voor de juiste bewaartemperatuur van wijn. Actieve ventilatoren zorgen ervoor dat de luchttemperatuur in de zones van de wijnklimaatkast gelijkmatig verdeeld wordt. Wanneer u de wijnflessen in de wijnklimaatkast gaat leggen, raden we om deze reden dan ook aan om de flessen gelijkmatig over de plateaus te verdelen. Leg flessen die net wat warmer geserveerd mogen worden helemaal onderin. Schaf ook altijd een model aan met wat meer capaciteit dan u nodig heeft.

  De BODEGA 43-180 is een vrijstaande wijnklimaatkast, BODEGA43-66 is ook een vrijstaande wijnklimaatkast, de BODEGA43-40 is een inbouw wijnklimaatkast met 2 zones, de BODEGA43-24 en BODEGA43-22 zijn kleine vrijstaande wijnklimaatkasten en de BODEGA43-18C is een oven model inbouw wijnkoelkast met compressor koeling. 

  Een wijnklimaatkast kan over 2 tot 4 temperatuurzones beschikken, meestal wordt een wijnklimaatkast ontwikkeld met 2 temperatuurzones. Rode wijn bewaar je namelijk op een andere bewaartemperatuur dan witte wijn in een wijnklimaatkast.

  Een wijnklimaatkast kan beschikken over een thermo-elektrische koeling (peltier) of een compressor koeling. Een compressor koeling heeft een groter temperatuurbereik, geschikt voor inbouw, koelt beter en beschikt over een langere levensduur t.o.v. wijnklimaatkasten met een peltier koeling.

  Een wijnkoelkast beschikt over 1 temperatuurzone en een wijnklimaatkast beschikt over 2 temperatuurzones. In een wijnklimaatkast kun je rode- en witte wijn op de juiste temperatuur bewaren en serveren. Dankzij een ideale serveertemperatuur van een wijnklimaatkast komt een glas wijn pas echt tot zijn recht.

  Een wijnkoelkast kan alleen koelen, terwijl een wijnklimaatkast ook kan verwarmen. Houd er rekening mee dat verwarmingselementen een beperkte capaciteit hebben. Plaats je je wijnklimaatkast in de garage en daalt de temperatuur tot rond het vriespunt, dan houd je je wijnen niet op 18 graden. De meeste wijnklimaatkasten kunnen een temperatuurverschil van ca. 5°C overbruggen.

  Onze wijnklimaatkasten hebben een automatische ontvochtiging waar je normaal gesproken niets aan hoeft te doen. In geval van aanhoudende hoge luchtvochtigheid of wanneer bijvoorbeeld de deur niet goed is gesloten, kan het en enkele keer voorkomen zijn dat het lekbakje aan de achterzijde overloopt. Je kunt dit dan handmatig legen. Dit is echter zelden of nooit.

  Het aantal flessen is gebaseerd op standaard bordeauxflessen met een lengte van 300mm en 76mm doorsnede. Bij de diepere modellen worden deze om-en-om, nek-in-nek geplaatst of kan je 1 of meerdere flessen over dwars leggen.
  In de praktijk heb je als consument flessen van verschillende grootte, en dikte waardoor je de ruimte minder efficiënt kunt gebruiken.

  Een wijnklimaatkast koop je altijd te klein. Je koopt hem voor vele jaren en verzamelt in die tijd meestal meer flessen dan je bij aankoop inschat. Ook valt de capaciteit in de praktijk meestal lager uit omdat deze is gemeten met standaard bordeauxflessen. In de praktijk heb je wijnflessen van verschillende grootte, en diktes, waardoor je de ruimte minder efficiënt kunt gebruiken. Twijfel je over de grootte, kies dan de grotere variant.

  Een wijnklimaatkast is ontworpen om wijn in te bewaren. Gesloten bierflessen of andere gesloten verpakkingen zullen in principe geen probleem vormen, maar houd er rekening mee dat het de fabrieksgarantie kan beïnvloeden als je andere producten dan wijn gaat bewaren.

  Nee, dat kan niet. Of je een wijnklimaatkast kunt inbouwen hangt af van de manier waarop de warmte wordt afgevoerd. Bij elk product staat aangegeven of deze geschikt is om in te bouwen of bedoeld is voor vrijstaand gebruik.

  Bij elk model zijn op de product pagina de technische specificaties vermeld.

  Uw bestelling wordt geleverd door Dachser na een aankondiging per sms, mail of per telefoon. Houd u er rekening mee dat Dachser levert tot de drempel en niet binnenshuis. Bestelt u een zwaar product, houd er dan rekening mee dat u waarschijnlijk hulp nodig heeft om uw bestelling op zijn plaats te zetten. In geval van een grindpad of andere ondergrond waarop een pallet wagen niet kan rijden bepaalt de chauffeur tot hoe ver hij uw bestelling bij uw huis kan brengen.

  In een wijnklimaatkast zit een verwarmingselement. Door de warme lucht in de onderste zone in te brengen stijgt deze vanzelf op en is er geen ventilator nodig om de warme lucht naar beneden te brengen. Daardoor is de wijnklimaatkast meer energie-efficiënt.