Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Overweegt u te retourneren? Lees dan ook onze pagina klantenservice voor de praktische uitvoering van retourneren. Bij De Wijnkoelkast mag je je wijnklimaatkast of wijnkoelkast retourneren tot 60 dagen na aankoop. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 Garantie

 1. Voor onze producten geven we vanaf de dag van aankoop 3 jaar garantie op gebreken aan een BODEGA43, die te herleiden zijn tot productie- of materiaalfouten. De garantie bedraagt 2 jaar voor bedrijf- & horeca doeleinden. Andere merken die op deze website worden aangeboden genieten 2 jaar garantie voor thuisgebruik en 1 jaar garantie voor bedrijf- & horeca doeleinden.
 2. Natuurlijk vallen schades door onjuiste behandeling niet onder de garantie.
 3. Mocht het zo zijn dat er iets mis is met het product, wat onze fout is, dan zorgen we dat het product gerepareerd wordt, of omgewisseld wordt voor een nieuw product.
 4. Zorg dat je altijd het bewijs van aankoop (de bon) toevoegt aan de aanvraag.

 Identiteit ondernemer

 • De Wijnkoelkast
 • Winkelcentrum Woensel 153
 • 5625AG
 • [email protected]
 • 030 30 40 400
 • KVK 72687169
 • BTW nr: NL8591.98.054.B01

Modelformulier voor herroeping 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) 

— Aan

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen consument(en) 

— Adres consument(en) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

— Datum(DD-MM-YYYY):

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.