Wijnaccessoires

Wijnaccessoires kopen

Wijnaccessoires van BODEGA43, origineel en solide. Gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling voor alle wijnliefhebbers in Nederland, België en daarbuiten.

Van moderne bijzettafeltjes, Spaanse olijfolie, champagne muselet stoelen, champagne kurk krukken tot luxe wijnkoelers en onderzetters voor de echte BODEGA43 liefhebbers. Voor de mooiste wijnaccessoires ben je bij De Wijnkoelkast aan het juiste adres! Heb je nog geen BODEGA43 wijnkoelkast? Dan bieden wij je grote- en kleine wijnkoelkasten aan die op diverse temperaturen ingesteld kunnen worden.

Wijnaccessoires cadeau

De design wijnaccessoires van BODEGA43 zijn origineel om als relatiegeschenk te geven of om voor professioneel gebruik in een bar of restaurant aan te schaffen. Ook zijn de wijnaccessoires van BODEGA43 zijn een bijzonder cadeau voor een wijnliefhebber of sommelier. De unieke champagne muselet stoel of bijzettafel van kurk zijn geschenken voor een echte wijnliefhebber. Bestel je cadeau eenvoudig in onze webshop en profiteer van een supersnelle levering.

Wijnmeubels

Champagne kurk kruk

169.00

Wijnmeubels

Wijnkurk stoel 46cm

119.00

Wijnmeubels

Wijnkoeler

59.50

Wijnaccessoires van BODEGA43

Naast de luxe wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten van BODEGA43 biedt De Wijnkoelkast ook de nieuwste wijnaccessoires van het merk BODEGA43. BODEGA43 is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal merk wijnklimaatkasten dat bij wijnliefhebbers bekend staat als exclusief en zeer betrouwbaar. De nieuwe wijnaccessoires van BODEGA43 passen geheel in die stijl. Ze zijn uniek in design en vormgeving, wat ze tot een bijzonder cadeau maakt. Voor champagneliefhebbers is de champagne muselet stoel een opvallend meubelstuk in je woning. Het design is elegant en tegelijkertijd solide wat hem zowel geschikt maakt als  bijzettafel en kruk in je woonkamer.

Wijnaccessoires set
Wijnaccessoires BODEGA43

Wijnmeubels

Champagne kurk kruk

169.00

Wijnmeubels

Wijnkurk stoel 46cm

119.00

Wijnmeubels

Wijnkoeler

59.50

Wijnaccessoires set

Een unieke set wijnaccessoires van BODEGA43 is een droom voor alle wijnliefhebbers en sommeliers. De combinatie van een luxe inbouw wijnklimaatkast met een moderne champagne kurk kruk van het merk BODEGA43 siert elke keuken of woonkamer. De moderne champagne kurk kruk van volledig kurk en 49 cm hoogte is ook een ideale wijncadeau om te geven aan een wijnliefhebber. Combineer alle producten van BODEGA43 en maak van je woonkamer een waar wijnparadijs!

Wijnkoeler

Een luxe kurken wijnkoeler van het merk BODEGA43 volledig van luxe kurk. De luxe wijnkoeler is 21 cm hoog en volledig uit kurk gemaakt, waardoor de wijnkoeler volledig waterdicht is. In de wijnkoeler kun je meerdere grote wijnflessen of champagne flessen op temperatuur laten koelen. Tot slot is de wijnkoeler van BODEGA43 de goedkoopste kurken wijnkoeler op de markt in Nederland!

Champagne kurken
Champagne muselet stoel van BODEGA43

Spaanse olijfolie van BODEGA43

De olijven zijn op ecologische wijze geteeld, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Uitsluitend olie van eerste persing mag een BODEGA43 vergezellen.

Om het intense aroma en de delicate smaak optimaal te behouden is de Spaanse olijfolie ongefilterd en ongepasteuriseerd en zonder gebruik van conserveringsmiddelen gebotteld. Hierdoor kan een natuurlijk bezinksel ontstaan waardoor de olie troebel wordt. Dit heeft geen invloed op de smaak of kwaliteit. BODEGA43 olijfolie is een olie voor de verwende Bourgondiër en is uitsluitend te koop als voorverkoop in een ruime verpakking van 3 liter. Levering naar verwachting half december.

BODEGA43 olijfolie is een olie voor de verwende Bourgondiër en is uitsluitend te koop als voorverkoop in een ruime verpakking van 3 liter.

Spaanse olijfolie

Wijnmeubels

Champagne kurk kruk

169.00

Wijnmeubels

Wijnkurk stoel 46cm

119.00

Wijnmeubels

Wijnkoeler

59.50
Olijfolie gezond

Wijn cadeau

Een wijn cadeau voor een wijnliefhebber, je klant, collega of voor een familielid, een wijn cadeau is altijd een leuk cadeau om te geven. De unieke wijnaccessoires van BODEGA43 zijn een lust voor het oog voor de echte wijngenieter.

Een stijlvolle onderzetter om je wijnbeleving compleet te maken, een champagne kurk kruk als kruk of bijzettafel in je wijnkelder of je woonkamer. De champagne wijnkoeler van BODEGA43 is ideaal om je geopende champagne fles op de juiste temperatuur te houden tot de bodem is bereikt. IJs er en hij is nog waterdicht ook!