Wijnklimaatkast merken van De Wijnkoelkast

Onze merken
BODEGA43-18C

Kwaliteit en luxe wijnklimaatkast merken

Wij begrijpen dat elke klant andere behoeften heeft. Van aantrekkelijke inbouw wijnklimaatkasten tot kleine wijnkoelkasten om een klein aantal wijnflessen te bewaren. Daarom zijn we als officiële wederverkoper met meerdere merken actief in Nederland en België. Zo bedienen we uiteenlopende doelgroepen, zowel zakelijk als particulier met prachtige wijnklimaatkasten. De Wijnkoelkast heeft een tweetal merken die in veel landen in de wereld te koop zijn. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor industriële klanten en voor de hoteliers en retailbranche. 

Kwaliteit en garantie

Bij De Wijnkoelkast willen we je de beste kwaliteit garanderen. Dit doen wij door alleen de samenwerking aan te gaan met de meest betrouwbare merken. Het merk BODEGA43 geeft 3 jaren service en garantie en als je een LuzVini wijnklimaatkast aanschaft krijg je zelfs 5 jaren garantieservice. 

Bekijk hieronder ons aanbod aan merken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van De Wijnkoelkast.

BODEGA43 wijnklimaatkasten

BODEGA43 staat synoniem voor innovatie en design op het gebied van wijnklimaatkasten. Met passie voor wijn èn eten streven zij naar het best haalbare in kwaliteit, techniek en design voor een optimale rijping van wijn.

Doel van BODEGA43: Een goede wijnkelder voor elke wijnliefhebber bereikbaar te maken.

De hoogwaardige techniek en moderne vormgeving van BODEGA43 past op elke plaats en maakt een keuken of woonkamer tot een eigentijdse ruimte. BODEGA43 creëert daarmee de perfecte beleving om al je vineuze wensen uit te laten komen. Met recht: De beste kelder voor je wijnen.

BODEGA43 ® is een geregistreerd handelsmerk.

 
 
BODEGA43 Logo
Merk BODEGA43 wijnklimaatkasten

LuzVini Wijnklimaatkasten

LuzVini wijnklimaatkasten is hét merk gespecialiseerd in het inbouwen van wijnklimaatkasten in een keuken. Naast inbouw wijnklimaatkasten verkopen zij ook vrijstaande wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten.

Doel van LuzVini:

  • Het creëren van een wijnkelder die volledig de smaak van de eigenaar weergeeft.

Garantie en service

Als één van de weinige spelers in de wijnkasten markt geeft LuzVini 5 jaren fabrieksgarantie en service aan huis. De kwaliteit en het serviceniveau van LuzVini is van de boven categorie. Met een eigen showroom nabij Utrecht verwelkomen zij particuliere- en zakelijke afnemers met een wijntje en alle type inbouw- en vrijstaande wijnklimaatkasten zijn zichtbaar in een grote wijnkelder.

LuzVini logo
Luzvini wijnklimaatkasten merk