Inbouw wijnkoelkast

wijnbewaarkast

De inbouw modellen van ‘De Wijnkoelkast’ zijn van hoge kwaliteit met vol glazen designdeur en geschikt voor 40 en 51 wijnflessen. De wijnklimaatkasten zijn geluidsarm (39dB) en hebben een zeer lage vibratie zodat wijn tot rust komt. De Inbouw wijnklimaatkast BODEGA43-40 en wijnkoelkast BODEGA43-51 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma.

Het merk BODEGA43 is een exclusieve en luxe merk geregistreerd in Nederland. Wij zijn zeer trots dat we als enige webshop deze wijnklimaatkasten mogen verkopen.

De Bodega43-51 variant is een Wijnkoelkast met 1 temperatuurzone model die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de Bodega43-51 wijnkoelkast kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de Bodega43-51 variant kunnen tot 51 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een blauwe led-display en touchpanel. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers.

Inbouw wijnkoelkast 2 zones

De BODEGA43-40 is een multi-temperatuur wijnklimaatkast. Voor het serveren van alle wijnen is een multi-zone klimaatkast ideaal. In deze inbouw 2-zones wijnklimaatkast heerst in elke zone namelijk een andere temperatuur. Je hoeft alleen de temperatuur bovenin voor witte wijn en de temperatuur onderin voor rode wijn in te stellen. De wijnserveerkast regelt vervolgens de rest.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

wijnbewaarkast

Wijnkast BODEGA-51

Wij hebben de BODEGA-51 wijnflessen variant gekocht bij De Wijnkoelkast. De 51 wijnflessen variant is een perfecte inbouwmodel voor onze keuken. Erg tevreden met het eindresultaat!

Richard Ottens

Blog de wijnkoelkast