Over DeWijnkoelkast.nl

De Wijnkoelkast is ontstaan uit de verontwaardiging dat wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten bij grote elektronicagiganten duur zijn. Door de markt te onderzoeken en de juiste leveranciers van deze elektronicagiganten te vinden, is ‘De Wijnkoelkast’ tot de conclusie gekomen dat het een stuk goedkoper kan. Als voorbeeld is bij Bol.com de 'CASO Winemaster 24' € 638,50 op 11 juni 2017 en bij ‘De Wijnkoelkast’ is een identiek model € 545,- Kortom bij De Wijnkoelkast krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Daarnaast geven wij iedere klant van ons een gratis wijnbon t.w.v. € 50,- die te verzilveren is bij uw plaatselijke wijnwinkel. Op deze manier wordt uw wijnkoelkast of wijnklimaatkast al een beetje gevuld en steunt u de plaatselijke wijnwinkel door enkele wijnen te kopen.

Veilig en betrouwbaar

De afgelopen jaren stijgen de internetaankopen met 15 à 20 procent. De Wijnkoelkast speelt hier op in door de webwinkel zo persoonlijk mogelijk in te richten. Om het u als klant zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken noemen we een aantal pluspunten voor u:

Laagste prijs garantie
Naast een goede en persoonlijke service, vindt ‘De Wijnkoelkast’ de prijs heel belangrijk! Het kan wellicht voorkomen dat u het product elders goedkoper ziet. In dat geval kunt u eenvoudig door ons te contacten alsnog de laagste prijs krijgen. Zo profiteert u altijd van de beste prijzen en de beste service!
Gratis wijnbon t.w.v. € 50
Naast de laagste prijsgarantie, geeft ‘De Wijnkoelkast’ ook nog eens gratis een wijnbon t.w.v. € 50. Op deze manier heeft u dubbel voordeel. Waar de elektronicagiganten stunten met cadeaus, kunt u met de wijnbon bij ‘De Wijnkoelkast’ zelf uw wijn uitkiezen bij uw plaatselijke wijnwinkel.
24 maanden garantie
Wij volgen de regels van de wet. De wet heeft de consument hoog in het vaandel staan en daarom krijgt u bij ons 24 maanden garantie.

Gratis bezorging
Gezien een wijnkoelkast een luxeproduct is, moet dit ook zorgvuldig vervoerd worden. Om die reden zal uw wijnkoelkast nooit op een lopende band terecht komen in sorteercentra van PostNL of DHL. Wij hebben onze eigen betrouwbare transporteurs die de zending gratis bij u leveren binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). 
100% Veilig winkelen 
Bestellen in onze webshop moet zonder risico’s zijn en dat begrijpen wij bijzonder goed. Wij zijn gekoppeld aan het betrouwbare betaalsysteem CCV Pay (bekend van de pinautomaten in winkels). Zij faciliteren betalingen voor meer dan 200.000 bedrijven in Europa. Bij ons kunt u veilig betalen met iDeal, bankoverschrijving en contant (alleen mogelijk bij afhalen). Volledig betrouwbaar! Hebt u vragen over een lopende bestelling, dan zijn we telefonisch bereikbaar op 020-774 0102.Bedrijfsgegevens

De Wijnkoelkast
Straatweg 26
3604 BB Maarssen
Tel +31(0)20-774 0102
info@dewijnkoelkast.nl
Kamer van Koophandel: 63344009 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 24 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. RVS design deur en handvat. Energieklasse A.

545,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

699,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

679,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 24 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Zwart design deur met RVS handvat. Energieklasse A.

545,00*