Over DeWijnkoelkast.nl

De Wijnkoelkast is ontstaan uit de verontwaardiging dat wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten bij grote elektronicagiganten duur zijn. Door de markt te onderzoeken en de juiste leveranciers van deze elektronicagiganten te vinden, is ‘De Wijnkoelkast’ tot de conclusie gekomen dat het een stuk goedkoper kan. Als voorbeeld is bij Coolblue de 'CASO Winemaster 24' € 629,99 op 7 september 2018 en bij ‘De Wijnkoelkast’ is een identiek model € 589,-, terwijl je er bij De Wijnkoelkast ook nog een geweldig cadeau bij krijgt! Kortom bij De Wijnkoelkast krijg je kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Daarnaast geven wij iedere klant van ons een gratis wijnbon t.w.v. € 50,- die te verzilveren is bij jouw plaatselijke wijnwinkel. Op deze manier wordt je wijnkoelkast of wijnklimaatkast al een beetje gevuld en steun je de plaatselijke wijnwinkel door enkele wijnen te kopen.

Veilig en betrouwbaar

De afgelopen jaren stijgen de internetaankopen met 15 à 20 procent. De Wijnkoelkast speelt hier op in door de webwinkel zo persoonlijk mogelijk in te richten. Om het jou als klant zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken noemen we een aantal pluspunten voor je:

Laagste prijs garantie
Naast een goede en persoonlijke service, vindt ‘De Wijnkoelkast’ de prijs heel belangrijk! Het kan wellicht voorkomen dat je het product elders goedkoper ziet. In dat geval kan je eenvoudig door ons te contacten alsnog de laagste prijs krijgen. Zo profiteer je altijd van de beste prijzen en de beste service!

Gratis wijnbon t.w.v. € 50
Naast de laagste prijsgarantie, geeft ‘De Wijnkoelkast’ ook nog eens gratis een wijnbon t.w.v. € 50. Op deze manier heb je dubbel voordeel. Je kunt hem besteden bij je eigen plaatselijke wijnwinkel.

36 maanden garantie
Waar elektronica giganten de regels van de wet volgen en je de minimale garantie bieden van 24 maanden, hebben wij zoveel vertrouwen in onze wijnkasten dat je bij De Wijnkoelkast altijd 36 maanden garantie krijgt. Op elke wijnkast!

Gratis bezorging
Gezien een wijnkoelkast een luxeproduct is, moet dit ook zorgvuldig vervoerd worden. Om die reden zal je wijnkoelkast nooit op een lopende band terecht komen in sorteercentra van PostNL of DHL. Wij hebben onze eigen betrouwbare transporteurs die de zending gratis bij je leveren binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). 

100% Veilig winkelen 
Bestellen in onze webshop moet zonder risico’s zijn en dat begrijpen wij bijzonder goed. Wij zijn gekoppeld aan het betrouwbare betaalsysteem CCV Pay (bekend van de pinautomaten in winkels). Zij faciliteren betalingen voor meer dan 200.000 bedrijven in Europa. Bij De Wijnkoelkast kan je veilig betalen met iDeal, bankoverschrijving en contant (alleen mogelijk bij afhalen). Volledig betrouwbaar! Heb je vragen over een lopende bestelling, dan zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 030 - 30 40 400.Bedrijfsgegevens

De Wijnkoelkast
T.E. Teunissenweg 57
9104ER Damwoude
Tel 030 3040400
info@dewijnkoelkast.nl
Kamer van Koophandel: 71641106 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 24 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. RVS design deur en handvat. Energieklasse A.

589,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

€ 879,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

€ 799,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast RIOJA66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Zwart volglazen design deur met RVS handvat. Energieklasse A.

€ 979,00*