Wijnkast kopen bij dewijnkoelkast.nl

De wijnkasten van 'De Wijnkoelkast' worden handmatig vervaardigd door onze specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnkast bouwen voor u. 'De Wijnkoelkast' biedt ook als enige de volglazen designdeuren aan in geheel Europa (zonder zilveren randen).

Model Loire40 is het meest populaire model doordat deze erg geschikt is om in te bouwen onder een keukenblad in de keuken. Voor restauranthouders is het grotere model Provence180 erg geschikt waarin 180 wijnflessen in 2 temperatuurzones worden bewaard optimale temperatuur.
 
Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt. 

Bij elke aankoop een wijnreis/vakantie naar Andalusië voor 2 personen t.w.v. €600,- cadeau. We kunnen deze deal aanbieden, doordat wij de tussenhandel en elektronicagiganten elimineren in het aankoopproces. We leveren direct vanaf de producent. De kosten die we daarmee besparen investeren we in een wijnreis naar de Andalusische wijnvelden in het zuiden van Spanje voor de echte wijnliefhebbers en kenners!


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

visibility
shopping_cart

Wijnklimaatkast Provence 180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1599,00*

8%
visibility
shopping_cart

Wijnklimaatkast Rioja66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

979,00

899,00*

visibility
shopping_cart

wijnklimaatkast-bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

589,00*

13%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

699,00*

6%
visibility
shopping_cart

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

Ben je op zoek naar één of twee temperatuurzones?

De termen wijnkoelkast en wijnklimaatkast worden vaak door elkaar gebruikt. De webshop ‘De Wijnkoelkast’ verkoopt beiden. Het verschil is dat een wijnkoelkast alleen de mogelijkheid heeft om te koelen, terwijl een wijnklimaatkast ook de mogelijkheid heeft om te verwarmen door middel van een verwarmingselement. 

Alle wijnklimaatkasten bij ‘De Wijnkoelkast’ hebben 1 temperatuurzone of twee temperatuurzones, geschikt voor het bewaren van witte- en rode wijn. Uiteraard kan je ook andere dranken bewaren, let alleen wel op de hoogte van de planken. Zo is het kleine model ingericht op bordeaux flessen en niet geschikt voor bijvoorbeeld dikke champagneflessen. Je kunt dit wel oplossen door een houten rek te verwijderen uit een zone.

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals de Media Markt, Bol.com, Kijkshop, Coolblue, etc.

  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.

  • Ten derde steunen wij graag de plaatselijke wijnwinkels in heel Nederland als je bij ons koopt. Bij je aankoop leveren wij een voucher ter waarde van € 50,-

  • (vijftig euro) die je kunt verzilveren bij je plaatselijke wijnwinkel in jouw regio.

  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser. De Wijnkoelkasten zijn van hoge kwaliteit identiek aan de CASO wijnkoelkasten uit Duitsland. Daarnaast heeft de dezelfde kwaliteitseisen als Miele wijnklimaatkasten, Liebherr wijnklimaatkasten en Siemens wijnklimaatkasten.

Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model.

Wij zijn bereikbaar op 030 - 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl.

Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!