Bedrijfsgegevens

Over DeWijnkoelkast.nl

De Wijnkoelkast is ontstaan uit liefde voor wijn en de afwezigheid van een eigen wijnkelder. De oplossing vonden we in wijnklimaatkasten en wijnkasten om onze uitbundige privevoorraad een goede bewaarplaats te geven. In de latere ontwikkeling van De Wijnkoelkast zijn we op zoek gegaan naar een producent van hoogwaardige wijnklmaatkasten die die we ook met trots in onze eigen woonkamer zouden willen plaatsen. Deze producent vonden we in BODEGA43, producent van hoogwaardige wijnklimaatkasten. Waar de meeste merken niet meer dan 2 jaar garantie durven geven op hun product krijg je bij BODEGA43 standaard 3 jaar fabrieksgarantie. Vertrouwen in kwaliteit zullen we maar zeggen.

Veilig en betrouwbaar

De afgelopen jaren stijgen de internetaankopen met 15 à 20 procent. De Wijnkoelkast speelt hier op in door de webwinkel zo persoonlijk mogelijk in te richten. Om het jou als klant zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken noemen we een aantal pluspunten voor je:

Laagste prijs garantie
Naast een goede en persoonlijke service, vindt ‘De Wijnkoelkast’ de prijs heel belangrijk! Het kan wellicht voorkomen dat je het product elders goedkoper ziet. Stuur ons in dat geval een afbeelding van de aanbieding en de waar je deze hebt gevonden. Je krijgt bij ons dan niet alleen dezelfde, lagere prijs. Als bonus krijg je er van ons ook nog een doos lekkere wijn bij cadeau in dat geval! Zo profiteer je altijd van de beste prijzen en de beste service!

Altijd een mooi cadeau bij je aankoop via De Wijnkoelkast
Naast de luxe wijnkoelkasten, geeft ‘De Wijnkoelkast’ je ook altijd een mooi cadeau. Bijvoorbeeld een reischeque van €150,- naar Andalusië, een flinke fles Spaanse biologisch gemaakte ‘Extra Virgine Olijfolie’, of een wijnvoucher waarmee je zelf kunt kiezen wat jij lekker vindt. Meer keuzes vindt je tijdens het bestellen van een wijnkoelkast.

3 jaar garantie
Heb je enige twijfel over de kwaliteit van onze wijnklimaatkasten, dan overtuigt dit je wellicht: Waar elektronica giganten de regels van de wet volgen en je de minimale garantie bieden van 24 maanden, hebben wij zoveel vertrouwen in onze wijnkasten, waardoor je bij De Wijnkoelkast als consument altijd 3 jaar garantie krijgt.

Gratis retour binnen 60(!) dagen
Nog niet overtuigd? Bestel de wijnkoelkast van jouw keuze en als hij je niet bevalt, dan stuur je hem gewoon weer terug. Zonder kosten halen we hem weer bij je op en je ontvangt je aankoopbedrag retour. Gewoon met een ruime bedenktijd van maar liefst 60 dagen!

Gratis bezorging
Gezien het feit dat een wijnkoelkast een luxeproduct is, vervoeren we hem zorgvuldig. Om die reden zal je wijnkoelkast nooit op een lopende band terecht komen in sorteercentra van PostNL of DHL. Wij hebben onze eigen betrouwbare transporteur die de zending gratis bij je levert in Nederland (inclusief de Waddeneilanden), België en Luxemburg.

Heb je vragen over een bestelling, dan zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 030-30 40 400. 

Onze TROTS