Bedrijfsgegevens

Over DeWijnkoelkast.nl

De Wijnkoelkast is ontstaan uit liefde voor wijn en de afwezigheid van een eigen wijnkelder. De oplossing vonden we in wijnklimaatkasten en wijnkasten om onze uitbundige privevoorraad een goede bewaarplaats te geven. In de latere ontwikkeling van De Wijnkoelkast zijn we op zoek gegaan naar een producent van hoogwaardige wijnklmaatkasten die die we ook met trots in onze eigen woonkamer zouden willen plaatsen. Deze producent vonden we in BODEGA43, producent van hoogwaardige wijnklimaatkasten. Waar de meeste merken niet meer dan 2 jaar garantie durven geven op hun product krijg je bij BODEGA43 standaard 3 jaar fabrieksgarantie. Vertrouwen in kwaliteit zullen we maar zeggen.

Veilig en betrouwbaar

De afgelopen jaren stijgen de internetaankopen met 15 à 20 procent. De Wijnkoelkast speelt hier op in door de webwinkel zo persoonlijk mogelijk in te richten. Om het jou als klant zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken noemen we een aantal pluspunten voor je:

Laagste prijs garantie
Naast een goede en persoonlijke service, vindt ‘De Wijnkoelkast’ de prijs heel belangrijk! Het kan wellicht voorkomen dat je het product elders goedkoper ziet. Stuur ons in dat geval een afbeelding van de aanbieding en de waar je deze hebt gevonden. Je krijgt bij ons dan niet alleen dezelfde, lagere prijs. Als bonus krijg je er van ons ook nog een doos lekkere wijn bij cadeau in dat geval! Zo profiteer je altijd van de beste prijzen en de beste service!

3 jaar garantie
Heb je enige twijfel over de kwaliteit van onze wijnklimaatkasten, dan overtuigt dit je wellicht: Waar elektronica giganten de regels van de wet volgen en je de minimale garantie bieden van 24 maanden, hebben wij zoveel vertrouwen in onze wijnkasten, waardoor je bij De Wijnkoelkast als consument altijd 3 jaar garantie krijgt.

Gratis retour binnen 60(!) dagen
Nog niet overtuigd? Bestel de wijnkoelkast van jouw keuze en als hij je niet bevalt, dan nemen we hem gewoon weer terug en maken we een afspraak met je over hoe je je aankoop terug kunt sturen. Zonder kosten uiteraard. Nadat we je aankoop hebben terugontvangen, storten we je aankoopbedrag weer terug op je rekening. Gewoon met een ruime bedenktijd van maar liefst 60 dagen!

Gratis bezorging
Of je nu een grote of een kleine wijnkoelkast koopt, of hij nou duur is of goedkoop, we bezorgen hem altijd gratis bij je thuis. Ook als je op de waddeneilanden, of in België of  Luxemburg woont. Hebben we je bestelling op werkdagen voor 12.00 uur ontvangen, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Voor België en Luxemburg hebben we een dagje langer nodig.

Heb je vragen over een bestelling, dan zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 030-30 40 400. 

Onze TROTS