Inbouw wijnklimaatkast

Inbouw wijnklimaatkast BODEGA43
Inbouw wijnkoelkast kopen
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Wijnklimaatkast inbouw

De wijnklimaatkast inbouw modellen van ‘De Wijnkoelkast’ zijn van hoge kwaliteit met vol glazen designdeuren en geschikt voor 18, 28, 40, 45 en 46 wijnflessen. De Wijnkoelkast verkoopt zelfs een wijnklimaatkast van 150 wijnflessen die ook als inbouw wijnklimaatkast fungeert.

Onze inbouw wijnklimaatkasten op een rij:

BODEGA43

 • B4318C: Een inbouw wijnkoelkast oven formaat model met compressor koeling. Geschikt tot 18 flessen opslag.
 • B4340: Luxe wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en geschikt voor 40 wijnflessen. Full glass designdeur en 3 jaren garantie.

Bekijk de website van BODEGA43 voor meer informatie.

LuzVini

 • LV22: Luxe inbouw wijnkoelkast oven formaat model geschikt voor een opslag van 22 wijnflessen.
 • LV28: Smalle inbouw wijnklimaatkast die in elke keuken past. De LuzVini LV28 is geschikt voor 28 flessen
 • LV45: De LV45 is geschikt om vrijstaand te plaatsen, of om in te bouwen in een keuken. De Wijnklimaatkast beschikt over 2 zones.
 • LV46: Is de grootste inbouw wijnklimaatkast geschikt voor een keuken met 46 flessen inhoud. 2 zones, RVS handgreep, witte ledverlichting en volglazen designdeur.
 • LV150: De LV150 is een grote wijnbewaarkast geschikt tot 150 wijnflessen. Uniek aan deze wijnklimaatkast is dat deze ook ingebouwd kan worden.

Bekijk de website van LuzVini voor meer informatie.

De inbouw wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie zodat wijn tot rust komt. De inbouw wijnklimaatkast BODEGA43-40 en de LuzVini LV45 en LuzVini LV46 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma. De inbouw modellen zijn allemaal compressor wijnkoelkasten, zodat er een krachtig koelproces ontstaat in de wijnkoelkasten.

De BODEGA43-40 is een wijnklimaatkast 2 zones die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de BODEGA43-40 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast BODEGA43-40 kunnen 40 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een blauwe led-display en touchpanel. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers.

Wijnkoelkast inbouw

Ons aanbod inbouw wijnkoelkasten met compressor zijn vanuit zowel technisch als esthetisch oogpunt dusdanig ontworpen, dat ze geschikt zijn voor zowel vrijstaande plaatsing als voor inbouw. Of de wijnklimaatkast nu vrijstaand wordt geplaatst of wordt ingebouwd, het design is altijd tijdloos en strak.

Je favoriete wijnen smaken immers het lekkerst als ze goed worden bewaard en op de juiste temperatuur worden geserveerd. Een ingebouwde wijnkast is niet alleen ideaal om een voorraad wijnen in te bewaren en direct op temperatuur te serveren, maar ook in veel keukens een echte eyecatcher.

Wijnkast inbouw

De BODEGA43-40 is een multi-temperatuur (2-zones) inbouw wijnkast. Voor het serveren van alle wijnen is een multi-zone klimaatkast ideaal. In deze inbouw 2-zones wijnklimaatkast heerst in elke zone namelijk een andere temperatuur. Je hoeft alleen de temperatuur bovenin voor witte wijn en de temperatuur onderin voor rode wijn in te stellen. De inbouw wijnkast regelt vervolgens de rest voor jou.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze inbouw wijnkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

wijnklimaatkast inbouw keuken

Wanneer je kiest voor een inbouw wijnklimaatkast, dan is het belangrijk om met een paar belangrijke elementen rekening te houden.

 • Juiste maten gebruiken

Let voor de aankoop goed op de buitenafmetingen van de inbouw wijnklimaatkast en de maten van je keuken. In principe hebben inbouw wijnklimaatkasten afmetingen waarbij er rekening is gehouden met de standaardmaten van een keuken. Toch is het belangrijk altijd de juiste maten in de gaten te houden.

Meet nauwkeurig de hoogte van de nis op. Dit is de binnenkant van de ruimte waartussen de klimaatkast geplaatst wordt. Nis maten zijn meestal standaard 60 cm, maar meet ter controle tevens de breedte en diepte. Een kleine marge is nodig zodat de wijnbewaarkast in de opening geschoven kan worden. De inbouwmodellen van BODEGA43 zijn 595 mm breed, zodat ze precies in een opening van 60 cm passen. Een inbouwmodel mag strak tegen de achterwand geplaatst worden.

Wijnkoeler inbouw

De hoogte van de wijnklimaatkast kan altijd nog iets worden aangepast met behulp van de stelpootjes, of als je een hogere keuken hebt, door twee houten balken onder de kast te plaatsen. De aangegeven hoogte bij de specificaties is de minimale hoogte. De aangegeven diepte is de diepte exclusief handvat.

 • Voorziening van stroom voor de wijnklimaatkast

Zorg ervoor dat de wijnklimaatkast aan de achterzijde aangesloten kan worden op het juiste stroomnetwerk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang kortingsacties, adviezen en tips voor uw wijnklimaatkast.

  Blog de wijnkoelkast