Inbouw wijnklimaatkast

Inbouw wijnklimaatkast BODEGA43
Inbouw wijnkoelkast kopen
1,449.00
1,499.00

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

899.00
Aanbieding!
1,599.00
Aanbieding!
929.00
Inbouw wijnkoelkast met 3 zones
Wijnkoelkast inbouwen

Wijnklimaatkast inbouw

De wijnklimaatkast inbouw modellen van ‘De Wijnkoelkast’ zijn van hoge kwaliteit met vol glazen designdeuren en geschikt voor 18, 28, 40, 45 en 46 wijnflessen. De Wijnkoelkast verkoopt zelfs een wijnklimaatkast van 150 wijnflessen die ook als inbouw wijnklimaatkast fungeert.

Onze inbouw wijnklimaatkasten op een rij:

 • B4318C: Een inbouw wijnkoelkast oven formaat model met compressor koeling. Geschikt tot 18 flessen opslag.
 • B4325: De BODEGA43-25 inbouw wijnklimaatkast hoort tot de stillere wijnklimaatkasten op de markt. Met slechts 38dB is deze 2 zonen wijnklimaatkast bijna niet meer hoorbaar in je keuken.
 • B4340: Luxe inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en geschikt voor 40 wijnflessen. Full glass designdeur en 3 jaren garantie.
 • B4342: Volledig integreerbare wijnklimaatkast met 2 zones, zonder dat je de ventilatierooster kunt zien. Deze luxe uitvoering is voorzien van 5 plateaus die over geleiderails uitschuifbaar zijn. Alleen te gebruiken voor inbouw!
 • B4352: De B4352 is een vrijstaande en/of inbouw wijnkoelkast met 2 temperatuurzones. Een uniek design met 2 luxe volglazen designdeuren met een links- en rechtsdraaiende richting.
 • B43100: Grote inbouw wijnklimaatkast met 2 zones geschikt tot 100 wijnflessen. De B43100 beschikt over blauwe ledverlichting aan de zijkant van de wijnklimaatkast, waardoor dit een uniek design in Europa is.
 • B43145: Deze wijnklimaatkast van BODEGA43 beschikt over maar liefst 3 temperatuurzones. Bovendien is deze wijnklimaatkast geschikt voor vrijstaand en inbouw gebruik. Deze luxe uitvoering is voorzien van 7 plateaus, full glass design deur, driedubbel glas met UV-filter en RVS handvat.
 • LV22: Luxe inbouw wijnkoelkast oven formaat model geschikt voor een opslag van 22 wijnflessen.
 • LV28: Smalle inbouw wijnklimaatkast die in elke keuken past. De LuzVini LV28 is geschikt voor 28 flessen
 • LV45: De LV45 is geschikt om vrijstaand te plaatsen, of om in te bouwen in een keuken. De Wijnklimaatkast beschikt over 2 zones.
 • LV46: Is de grootste inbouw wijnklimaatkast geschikt voor een keuken met 46 flessen inhoud. 2 zones, RVS handgreep, witte ledverlichting en volglazen designdeur.
 • LV150: De LV150 is een grote wijnbewaarkast geschikt tot 150 wijnflessen. Uniek aan deze wijnklimaatkast is dat deze ook ingebouwd kan worden.

De inbouw wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie zodat wijn tot rust komt. De inbouw wijnklimaatkast BODEGA43-40 en de LuzVini LV45 en LuzVini LV46 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma. De inbouw modellen zijn allemaal compressor wijnkoelkasten, zodat er een krachtig koelproces ontstaat in de wijnkoelkasten.De BODEGA43-40 is een wijnklimaatkast 2 zones die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de BODEGA43-40 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast BODEGA43-40 kunnen 40 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een blauwe led-display en touchpanel. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers.

Inbouw wijnkoelkast
Onderbouw wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw

Ons aanbod inbouw wijnkoelkasten met compressor zijn vanuit zowel technisch als esthetisch oogpunt dusdanig ontworpen, dat ze geschikt zijn voor zowel vrijstaande plaatsing als voor inbouw. Of de wijnklimaatkast nu vrijstaand wordt geplaatst of wordt ingebouwd, het design is altijd tijdloos en strak.Je favoriete wijnen smaken immers het lekkerst als ze goed worden bewaard en op de juiste temperatuur worden geserveerd. Een ingebouwde wijnkast is niet alleen ideaal om een ​​voorraad wijnen in te bewaren en direct op temperatuur te serveren, maar ook in veel keukens een echte eyecatcher.

Wijnkast inbouw

De BODEGA43-40 is een multi-temperatuur (2-zones) inbouw wijnkast. Voor het serveren van alle wijnen is een multi-zone klimaatkast ideaal. In deze inbouw 2-zones wijnklimaatkast heerst in elke zone namelijk een andere temperatuur. Je hoeft alleen de temperatuur bovenin voor witte wijn en de temperatuur onderin voor rode wijn in te stellen. De inbouw wijnkast regelt vervolgens de rest voor jou.Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze inbouw wijnkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

wijnklimaatkast 2 zones
Wijnklimaatkast inbouw
Inbouw wijnklimaatkast
inbouw wijnkoelkast
1,449.00

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

899.00
2,595.00
2,745.00

wijnklimaatkast inbouw keuken

Wanneer je kiest voor een inbouw wijnklimaatkast, dan is het belangrijk om met een paar belangrijke elementen rekening te houden.

 • Juiste maten gebruiken

Let voor de aankoop goed op de buitenafmetingen van de inbouw wijnklimaatkast en de maten van je keuken. In principe hebben inbouw wijnklimaatkasten afmetingen waarbij er rekening is gehouden met de standaardmaten van een keuken. Toch is het belangrijk altijd de juiste maten in de gaten te houden.Meet nauwkeurig de hoogte van de nis op. Dit is de binnenkant van de ruimte waartussen de klimaatkast geplaatst wordt. Nis maten zijn meestal standaard 60 cm, maar meet ter controle tevens de breedte en diepte. Een kleine marge is nodig zodat de wijnbewaarkast in de opening geschoven kan worden. De inbouwmodellen van BODEGA43 zijn 595 mm breed, zodat ze precies in een opening van 60 cm passen. Een inbouwmodel mag strak tegen de achterwand geplaatst worden.

Wijnkoeler inbouw

De hoogte van de wijnklimaatkast kan altijd nog iets worden aangepast met behulp van de stelpootjes, of als je een hogere keuken hebt, door twee houten balken onder de kast te plaatsen. De aangegeven hoogte bij de specificaties is de minimale hoogte. De aangegeven diepte is de diepte exclusief handvat.

 • Voorziening van stroom voor de wijnklimaatkast

Zorg ervoor dat de wijnklimaatkast aan de achterzijde aangesloten kan worden op het juiste stroomnetwerk.

1,449.00

Kleine wijnkoelkast

Wijnkoelkast inbouw 18 flessen

899.00
1,499.00
Aanbieding!
929.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang kortingsacties, adviezen en tips voor uw wijnklimaatkast.

  Blog de wijnkoelkast

  Veelgestelde vragen over inbouw wijnklimaatkasten

  Let voor de aanschaf goed op de buitenafmetingen van de inbouw wijnklimaatkast en de nismaten van uw (bestaande) keuken. Zorg er ook voor dat de wijnklimaatkast aan de achterzijde aangesloten kan worden op het stroomnetwerk. Tenslotte, reken altijd met een ruimte van 200 cm2 verse lucht aan de achterzijde. Advies nodig? Contact onze experts!

  De BODEGA43-40 is uitermate geschikt voor een inbouw wijnklimaatkast met 60 cm breedte. De BODEGA43-52 is een luxe inbouw wijnklimaatkast met 2 deuren en 60 cm breedte. De BODEGA43-18C is een oven model type inbouw wijnkoelkast. Alle inbouw modellen zijn ontwikkeld met een energiezuinige compressor technologie. 

  Onze wijnklimaatkasten hebben een automatische ontvochtiging waar je normaal gesproken niets aan hoeft te doen. In geval van aanhoudende hoge luchtvochtigheid of wanneer bijvoorbeeld de deur niet goed is gesloten, kan het en enkele keer voorkomen zijn dat het lekbakje aan de achterzijde overloopt. Je kunt dit dan handmatig legen. Dit is echter zelden of nooit.

  Het aantal flessen is gebaseerd op standaard bordeauxflessen met een lengte van 300mm en 76mm doorsnede. Bij de diepere modellen worden deze om-en-om, nek-in-nek geplaatst of kan je 1 of meerdere flessen over dwars leggen.
  In de praktijk heb je als consument flessen van verschillende grootte, en dikte waardoor je de ruimte minder efficiënt kunt gebruiken.

  Een wijnklimaatkast koop je altijd te klein. Je koopt hem voor vele jaren en verzamelt in die tijd meestal meer flessen dan je bij aankoop inschat. Ook valt de capaciteit in de praktijk meestal lager uit omdat deze is gemeten met standaard bordeauxflessen. In de praktijk heb je wijnflessen van verschillende grootte, en diktes, waardoor je de ruimte minder efficiënt kunt gebruiken. Twijfel je over de grootte, kies dan de grotere variant.

  Een wijnklimaatkast is ontworpen om wijn in te bewaren. Gesloten bierflessen of andere gesloten verpakkingen zullen in principe geen probleem vormen, maar houd er rekening mee dat het de fabrieksgarantie kan beïnvloeden als je andere producten dan wijn gaat bewaren.

  Nee, dat kan niet. Of je een wijnklimaatkast kunt inbouwen hangt af van de manier waarop de warmte wordt afgevoerd. Bij elk product staat aangegeven of deze geschikt is om in te bouwen of bedoeld is voor vrijstaand gebruik.

  Bij elk model zijn op de product pagina de technische specificaties vermeld.

  Bij elk model zijn op de product pagina de maximale fleslengtes vermeld die passen in dat model. Staat dat niet vermeld, dan staat de diepte van de wijnklimaatkast aangegeven.

  In een wijnklimaatkast zit een verwarmingselement. Door de warme lucht in de onderste zone in te brengen stijgt deze vanzelf op en is er geen ventilator nodig om de warme lucht naar beneden te brengen. Daardoor is de wijnklimaatkast meer energie-efficiënt.