Luxe wijnklimaatkast aanbiedingen!

wijnklimaatkast aanbiedingen

Wijnkasten van: BODEGA43

inbouw wijnkast

Wijn aanbiedingen

Bij aankoop van een wijnklimaatkast krijg je van ‘De Wijnkoelkast’ in het sale seizoen een mooi cadeau erbij. Je kunt dit aangeven bij je bestelling. Indien voorradig krijg je je cadeau meteen meegeleverd met je wijnklimaatkast, anders sturen we het later na.

1) 3 liter extra virgin olijfolie
Biologisch geteeld, zonder gebruik van kunstmest en uitsluitend van de eerste persing.

2) 3 kilo vers gebrande koffie
Eveneens biologisch geteeld, op grote hoogte, midden in het Andesgebergte van Colombia in de omgeving van Medellin.

3) Wijnvoucher van € 50,-
Dat je van wijn houdt weten we zeker, dus waarom niet een wijnvoucher van € 50,- kiezen? Je kunt naar eigen keuze je favoriete wijn bestellen ter waarde van €50,-. Tijdens het bestelproces kun je de wijnvoucher selecteren.

4) Reischeque van La Casita t.w.v. € 150,-
De Wijnkoelkast is familie van La Casita Vakantiehuizen. Wil je een keertje bij ons op vakantie en prachtige wijnen drinken uit onze eigen BODEGA43, kies dan een reischeque van La Casita. De reischeque blijft 2 jaar geldig, en je kunt hem besteden wanneer het jou uitkomt.

 

Kom je er niet uit? Stuur dan gerust een mailtje via onze contactpagina, of bel naar onze klantenservice op: 030-3040400.

wijnklimaatkast halfopenstaand
De Wijnkoelkast

Wij hebben de BODEGA43-51 wijnflessen variant gekocht bij De Wijnkoelkast. De 51 wijnflessen variant is een perfecte inbouwmodel voor onze keuken. Erg tevreden met het eindresultaat!

Richard / Ottens

De BODEGA43-51 – Je favoriete wijnen worden bewaard onder gunstige condities. Een constante temperatuur, een rustig klimaat en een UV-werende glasdeur zorgen ervoor dat de kwaliteit, smaak en aroma’s van de wijn veel langer behouden blijven. Deze klimaatkast is voorzien van twee temperatuurzones.

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’  een hoge kwaliteit wijnkast aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten tweede krijg je altijd een mooi cadeau bij iedere aankoop bij ‘De Wijnkoelkast’ dat je zelf mag kiezen.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de ‘BODEGA43-40‘ en de ‘BODEGA43-51‘ precies het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkasten hebben een oogstrelend design voor je keuken.Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model.
  • Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar [email protected].

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast

Blog van de wijnkoelkast