Wijnkast

inbouw wijnkast
Wijnkast kopen

Wijnkast kopen

De wijnkasten van ‘De Wijnkoelkast’ worden handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnkast bouwen. ‘De Wijnkoelkast’ biedt uitsluitend de vol glazen designdeuren aan (zonder zilveren randen) wat de klimaatkasten een luxueuze uitstraling geeft.
Waar staat BODEGA43 voor?

BODEGA43 is synoniem met innovatie en design op het gebied van wijnklimaatkasten. Met passie voor wijn streeft BODEGA43 naar het best haalbare in kwaliteit, techniek en design voor een optimale rijping van wijn.

Het hoogste doel van BODEGA43 is een goede wijnkelder voor elke wijnliefhebber bereikbaar te maken. Een unieke prijs en kwaliteitsverhouding voor alle wijnliefhebbers.

In een BODEGA43 wijnkast kun je de wijnen onder ideale omstandigheden jarenlang bewaren, waardoor een Amarone wijn tot optimale rijping komt. Hoe langzamer de rijping, hoe beter het fruit blijft behouden en hoe meer tijd tannine krijgt om zich af te bouwen. Dit komt balans en finesse van de wijn ten goede.

wijnbewaarkast

Wat is de beste wijnkast?

  • Kwalitatieve wijnkasten met compressor koeling (twee zones, fan cooling en laag geluid) met een fraai design zijn de beste wijnkasten in onze ogen. ‘De Wijnkoelkast’ biedt de vol glazen designdeuren aan, zonder zilveren randen. De volglazen designdeuren maken de wijnkasten uniek en geven een fraaie look aan je woonkamer of keuken!
  • Als je en goed product verkoopt, dan heb je daar vertrouwen in. Daarom krijg je op een BODEGA43 van De Wijnkoelkast maar liefst 3 jaar garantie. Dat doen niet veel bedrijven ons na! 
  • Daarnaast bieden we je maar liefst 60 dagen retour garantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 belletje genoeg, en halen we de wijnkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de ‘BODEGA43-40 precies het formaat van een standaard vaatwasser.

Bevalt je aankoop niet, dan is 1 belletje genoeg, en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030- 30 40 400 of je kunt mailen naar [email protected].

Wijnkast inbouw

Wijnklimaatkast met 1 temperatuurzone of wijnklimaatkast met twee temperatuurzones zijn geschikt voor het bewaren van witte- en rode wijn. Uiteraard kan je ook andere dranken bewaren. Model BODEGA43-40 is het meest populaire model doordat deze erg geschikt om in te bouwen onder een keukenblad in de keuken of kantoor.

Voor restauranthouders is het grotere model BODEGA43-180 geschikt door de grote opslag capaciteit van 180 wijnflessen. Daarnaast heeft de BODEGA43-180 model 2 temperatuurzones waarin rode- en witte wijn in opgeslagen kan worden.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt. 

2,099.00
1,549.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

    Blog van de wijnkoelkast