Klimaatkast

wijnbewaarkast

Wat is een klimaatkast?

Een klimaatkast zorgt voor het ideale klimaat voor goede wijnen. Bij BODEGA43 weten ze als geen ander hoe belangrijk een goed klimaat is voor het bewaren van wijn. En niet alleen voor het bewaren. Het grote voordeel van een klimaatkast is dat de wijn meteen op de juiste temperatuur geschonken kan worden voor de ideale smaakbeleving van uw favoriete wijn.

Met een klimaatkast haal je alle voordelen van een goede wijnkelder in huis!

2,099.00
1,549.00
Aanbieding!

Klimaatkast wijn

‘De Wijnkoelkast’ biedt inbouw wijnklimaatkasten en vrijstaande klimaatkasten aan. De BODEGA43-40 is een wijnklimaatkast met een maximale inhoud van 40 wijnflessen en is ideaal om in te bouwen in je keuken.

De BODEGA43-24 is een kleiner model met een capaciteit van 24 wijnflessen en heeft een volglazen designdeur met RVS handgreep. De wijnklimaatkast is geluidsarm en zeer lage vibratie (39 dB) wat ideaal is om je wijnen op de juiste temperatuur te bewaren.

Bent u opzoek naar een wijnkast voor in uw keuken?

Dan is de BODEGA4340 wijnkast inbouw serie dé ideale serie voor u. De BODEGA43-40 inbouw serie biedt vele mogelijkheden qua inbouwen in uw keuken. U kunt hem in een keukenkast inbouwen, maar ook als tussenbouw plaatsen. De afwezigheid van een ventilatierooster en het tijdloze design is een aanwinst voor het ontwerp zodat de BODEGA43-40 moeiteloos in iedere keuken past.

De BODEGA43-66 is een ruime wijnkast met een maximale capaciteit van 66 wijnflessen (195L). De BODEGA43-66 is een bredere variant wijnklimaatkast met 2 zones van ‘De Wijnkoelkast’. De klimaatkast heeft zeven uittrekbare lades van beukenhout. Blauwe LED display en touchpanel.

De BODEGA43-180 met een capaciteit van 180 wijnflessen is de kast voor de horeca en echte wijnverzamelaars. Deze stijlvolle en betrouwbare wijnserveerkast is ideaal voor restaurants om een breed assortiment op voorraad te houden. Er passen in totaal 180 wijnflesssen in de BODEGA43-180 (480L totale volume). Temperatuurbereik van 5 – 20 ºC in de klimaatkast. De modellen van De Wijnkoelkast hebben dezelfde werking als vergelijkbare modellen van Caso wijnkoelkastenMiele wijnklimaatkasten en Liebherr wijnklimaatkasten.

Klimaatkast kopen?

Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we voor particulier gebruik liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je ook nog eens gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model!

Aanbieding!
Uitverkocht
249.00
Aanbieding!
Uitverkocht
199.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

    Blog de wijnkoelkast