Liebherr wijnkoelkast kopen

De temperatuur van een wijn bepaalt de smaak en daardoor ook het drinkgenot. Om te voorkomen dat factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en licht de kwaliteit van de wijn negatief beïnvloeden, bieden de wijnkasten van Liebherr en Bodega43 perfecte, beschermende bewaaromstandigheden. De wijnkoelkasten en klimaatkasten van Bodega43 zijn verwante modellen van de Liebherr wijnkoelkasten en beschikken over dezelfde eigenschappen en functionaliteiten. Enige is dat het prijsverschil iets lager is van de Bodega43 modellen. 

De Vinidor-wijnkasten met twee of drie afzonderlijk in te stellen temperatuurzones kunt u witte wijn, rode wijn en champagne in hun optimale temperatuur bewaren. De Liebherr WTes 1672 is identiek aan de wijnklimaatkast Loire40, alleen heeft de Loire40 een grotere bewaarcapaciteit. In de Loire40 (totale volume 130L) passen 40 wijnflessen en in de WTes 1672 (totale volume 95L) slechts 33. Een ietwat groter model is de WTes 5872 Vinidor die gelijkwaardig is aan de Provence180. In de WTes 5872 passen 178 flessen en in de Provence180 180 flessen. Beide modellen beschikken over 2 temperatuurzones en volumes van rond de 490L. 

De GrandCru-wijnbewaarkasten, zoals de WKes 653 Grand Cru is bijna identiek aan de wijnklimaatkast Bordeaux24. De Bordeaux24 heeft 2 temperatuurzones i.p.v. de 1 temperatuurzone van WKes 653 Grand Cru model. Zie hieronder het aanbod van 'De Wijnkoelkast'.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1699,00*

visibility

wijnklimaatkast BODEGA43-24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

699,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

1099,00*

visibility

Wijnkoelkast BODEGA43-51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

899,00*

23%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

879,00

679,00*

Waarom een wijnkoelkast kopen bij 'De Wijnkoelkast'? 

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals Coolblue, Bol.com, Liebherr, Siemens, Coolblue, etc.
  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.  
  • Ten derde steunen wij graag de plaatselijke wijnwinkels in heel Nederland als je bij ons koopt. Bij je aankoop leveren wij een voucher ter waarde van € 50.     
  • Tot slot passen veel inbouw wijnklimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser.

Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model!

Wij zijn bereikbaar op 030 - 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl


Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!