Wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone

Wijnklimaatkast 1 zone

Een wijnklimaatkast met één temperatuurzone is in de meeste gevallen een wijnkoelkast en geen wijnklimaatkast. Het verschil tussen een wijnklimaatkast en een wijnkoelkast is dat een koelkast alleen kan koelen en een wijnklimaatkast zowel kan koelen als verwarmen.

Verschil wijnkoelkast en wijnklimaatkast

Dat brengt ons meteen op het verschil tussen een wijnkast en een wijnklimaatkast. Eerstgenoemde is vooral geschikt voor het bewaren van wijnen op de juiste temperatuur, of voor het serveren van witte wijnen. De klimaatkast daarentegen is erop gemaakt om wijnen – naar wens – jarenlang te laten rijpen (hiervoor is veelal een speciale ‘zone’ in de klimaatkast ingebouwd. U bewaart verschillende soorten wijnen onder de beste condities! Daarnaast is een wijnklimaatkast ook uiterst geschikt voor speciaalbier.

Doordat een wijnkoelkast geen invloed heeft van een tweede temperatuurzone, is het ook niet noodzakelijk dat deze kast kan verwarmen.

wijnklimaatkast 2 zones
De Wijnkoelkast

Wij waren op zoek naar een kwalitatieve 1 temperatuurzone wijnklimaatkast met stijl en design. De BODEGA43-40 inbouwmodel passend voor in de keuken was voor ons de geschikte inbouw model, doordat wij vele wijnen willen bewaren voor onze vrienden.

De Wijnkoelkast hielp ons goed met het uitkiezen van het geschikte model en installeerde de wijnklimaatkast in de keuken voor ons! Erg blij met deze aankoop!

Sophie / Kramer

Luxe wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkast merk: BODEGA43

BODEGA43 - DE BESTE KELDER VOOR JE WIJNEN

Uitverkocht
369.00
1,549.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

    Blog de wijnkoelkast