Liebherr Wijnkoelkast

Liebherr wijnkoelkast kopen

De temperatuur van een wijn bepaalt in belangrijke mate de smaak en daardoor ook het drinkgenot. Om te voorkomen dat factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en licht de kwaliteit van de wijn negatief beïnvloeden, bieden de wijnkasten van Liebherr en BODEGA43 perfecte, beschermende bewaaromstandigheden. De wijnkoelkasten en klimaatkasten van BODEGA43 hebben dezelfde werking als de verwante modellen van de Liebherr en beschikken over dezelfde eigenschappen en functionaliteiten. Een groot voordeel is dat een BODEGA43 wijnkoelkast een vriendelijker prijskaartje heeft en een lange garantietermijn van 3 jaar.

Liebherr klimaatkast

In de Vinidor-wijnkasten met twee of drie afzonderlijk in te stellen temperatuurzones kan je witte wijn, rode wijn en champagne bij optimale serveertemperatuur bewaren. De Liebherr WTes 1672 is identiek aan de BODEGA43-40, alleen heeft de BODEGA43-40 een grotere bewaarcapaciteit. In de BODEGA43-40 (totaal volume 130L) passen 40 wijnflessen en in de WTes 1672 (totaal volume 95L) slechts 33. Een groter model is de WTes 5872 Vinidor die gelijkwaardig is aan de BODEGA43-180 van BODEGA43. In de WTes 5872 passen 178 flessen en in de BODEGA43-180 wijnflessen. Beide modellen beschikken over 2 temperatuurzones en volumes rond de 490L.

De GrandCru-wijnbewaarkasten, zoals de WKes 653 Grand Cru is bijna identiek aan de BODEGA43-24. De BODEGA4324 heeft 2 temperatuurzones i.p.v. de 1 temperatuurzone van WKes 653 Grand Cru model.

wijnbewaarkast

Liebherr wijnkoelkast inbouw

De inbouwmodellen van BODEGA43 zijn identiek aan de Liebherr inbouw modellen. De BODEGA43-40 en WK48 zijn speciale inbouw modellen die passen in iedere keuken en/of woonkamer. Waar veel wijnkoelkasten niet onder het aanrecht passen, hebben de inbouwmodellen van De Wijnkoelkast het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkasten zijn geluidsarm (39 dB) en door de zeer lage vibratie wat ideaal is om je wijnen te bewaren. Kijk voor meer informatie op de website van BODEGA43.

Waarom een wijnkoelkast kopen bij ‘De Wijnkoelkast’? 

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’een hoge kwaliteit wijnklimaatkasten aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten tweede krijg je altijd een mooi cadeau bij iedere aankoop bij ‘De Wijnkoelkast’ dat je zelf mag kiezen.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. De wijnklimaatkasten BODEGA43-40 en WK48 48 flessen wijnklimaatkast passen precies onder het keukenblad, het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkasten hebben een oogstrelend design voor je keuken! Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model.

    Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar [email protected]

Aanbieding!
Uitverkocht
299.00
Aanbieding!
Uitverkocht
299.00

Blog van de wijnkoelkast