CASO wijnkoelkast

CASO is een bekende speler in het land van huishoudelijke apparaten in Duitsland en Nederland. Het is dan ook niet voor niets, dat Caso wijnkoelkasten in Duitsland steevast als beste uit de test komen. De prachtige Caso wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt om in de keuken of huiskamer te plaatsen. Ook voor restauranthouders of andere horecagelegenheden is het een geschikt merk om de wijnflessen onder de optimale omstandigheden te bewaren. 

De wijnkoelkasten van 'De Wijnkoelkast' komen uit dezelfde fabriek als de Caso wijnkoelkasten, alleen zijn de wijnkoelkasten van 'De Wijnkoelkast' voorzien van volglazen design deuren. De modellen van CASO zijn identiek aan de modellen van 'De Wijnkoelkast'. De wijnkoelkasten zijn voorzien van compressor met fan cooling, actieve ventilator voor een constante temperatuurzone per zone, isolerend glas met UV-filter beschermend tegen aromaverlies en on-demand led verlichting in iedere zone. Hieronder een prijsvergelijking van de wijnkoelkasten van CASO en 'De Wijnkoelkast'.
 
Prijs vergelijking:
Caso Winemaster 24
Caso Winemaster 66
Caso Winemaster 180
Caso Winemaster 38
Wijnkoelkast-expert
 €629,88.-  €999.-  €1.549.-  €789.-
De Wijnkoelkast
 €579.-  €949.-  €1.545.-  €879.- (40  flessen)
Koelkasten.nl
 €629.-  €999.-  €1.549.-  €789.-


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1699,00*

visibility

wijnklimaatkast BODEGA43-24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

699,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

1099,00*

visibility

Wijnkoelkast BODEGA43-51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

899,00*

23%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

879,00

679,00*

CASO wijnklimaatkast inbouw

De CASO wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten zijn niet geschikt om in te bouwen onder het keukenblad. Daarentegen zijn de Loire40 en Elzas51 zeer geschikt om als inbouw wijnkoelkast en/of inbouw wijnklimaatkast te fungeren. De afmetingen van de wijnkasten zijn identiek aan een vaatwasser en is ideaal om in te bouwen, maar kan zeker ook vrijstaand geplaatst worden in de huiskamer. 

De Loire40 is een inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, handig voor rode- en witte wijnen. De Loire40 is van hoogwaardige kwaliteit en van hoogwaardige kwaliteit met volglazen designdeur. De wijnklimaatkast is geluidsarm en zeer lage vibratie wat ideaal is om wijnen langere tijd op de juiste manier te bewaren. 

Wijnkoelkast Elzas51 is een 1 temperatuurzone wijnkast geschikt voor rode of witte wijn. De wijnkast heeft een volglazen designdeur en totale volume van 142L (51 flessen). Waar veel wijnkoelkasten net niet onder het aanrecht passen, is dit model gelijk aan het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkast is geluidsarm en zeer lage vibratie. De Elzas heeft een actieve ventilator voor een constante temperatuur, isolerend glas met UV-filter beschermend tegen aromaverlies van de wijnen. 
 
Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast en/of klimaatkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!