Caso wijnkoelkast

CASO is een bekende speler in het land van huishoudelijke apparaten in Duitsland en Nederland. Het is dan ook niet voor niets, dat Caso wijnkoelkasten in Duitsland steevast als beste uit de test komen. De prachtige Caso wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt om in de keuken of huiskamer te plaatsen. Ook voor restaurants en andere horecagelegenheden is het een geschikt merk om de wijnflessen onder de optimale omstandigheden te bewaren.

De wijnkasten van BODEGA43 die ‘De Wijnkoelkast’ aanbiedt hebben dezelfde werking als de Caso wijnkoelkasten. BODEGA43 gebruikt voor alle modellen de beste koeltechniek in de vorm van een compressor met fan cooling, terwijl CASO ook de goedkopere peltier techniek gebruikt die minder krachtig is en een kortere levensduur heeft. Daarnaast hebben alle modellen van BODEGA43 isolerend dubbelglas met UV-filter beschermend tegen aroma verlies en blauwe on-demand led verlichting in iedere zone.

Caso wijnkoelkasten

Wil je je wijnen bewaren, serveren of presenteren?
Onze wijnkasten kunnen in iedere behoefte voorzien!

CASO wijnklimaatkast inbouw

De meeste CASO wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten zijn niet geschikt om in te bouwen onder het keukenblad. Daarentegen zijn de BODEGA43-40 en de LuzVini LV45 inbouw model zeer geschikt om als inbouw wijnklimaatkast te fungeren. De afmetingen van deze wijnkasten zijn identiek aan die van een vaatwasser en daarmee zeer eenvoudig om in te bouwen. Uiteraard kunnen beiden ook vrijstaand geplaatst worden op een andere plaats, bijvoorbeeld in de huiskamer.

De Bodega43-40 is een inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, handig als je hem gebruikt om zowel rode- en witte wijnen direct op de juiste temperatuur wilt serveren. De Bodega43-40 is van hoogwaardige kwaliteit met een triple full glass designdeur. De wijnklimaatkast is geluidsarm en zeer lage vibratie wat ideaal is om wijnen langere tijd op de juiste manier te bewaren.

De LuzVini LV45 inbouw wijnklimaatkast is een wijnkast geschikt voor rode en witte wijn. De wijnkast heeft een volglazen designdeur en een volume van 140 liter (45 flessen). Waar veel wijnkoelkasten net niet onder het aanrecht passen, is dit model gelijk aan het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkast is geluidsarm en zeer lage vibratie. De LuzVini LV45 heeft een actieve ventilator voor een constante temperatuur, isolerend glas met UV-filter voor een betere ontwikkeling en bescherming tegen aroma verlies van je wijnen.

CASO WineDuett 21

De CASO WineDuett 21 wordt gekoeld met een thermo-elektrische techniek. De BODEGA43-24 wijnflessen variant heeft een compressorkoeling wat een (veel) langere levensduur en een constantere temperatuur garandeert. De volglazen  designdeur geeft de BODEGA-43-24 een moderne uitstraling, terwijl de CASO WineDuett 21 een roestvrijstalen deuromlijsting heeft. Beide wijnkoelkasten beschikken over een UV werend en isolerend glas.

Caso Wijnklimaatkast WineDuett 21

  • Wijnkoelkast met afzonderlijk instelbare temperatuur zones, zoals de BODEGA43-24 wijnflessen variant.
  • De compacte wijnklimaatkast heeft twee temperatuurzones die instelbaar zijn van 5° tot 20° en is daarmee geschikt voor het serveren van zowel rode wijn, champagne en witte wijnen.
Aanbieding!
Uitverkocht
319.00
Aanbieding!
Uitverkocht
299.00
Aanbieding!
Uitverkocht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

    Blog de wijnkoelkast