Inbouw wijnkast

Wijnkast inbouw

Wil je je wijncollectie integreren in jou keuken? Dan is een wijnkast van De Wijnkoelkast de beste optie. De wijnkast wordt perfect in je aanrecht geïntegreerd en er staat geen los apparaat in de keuken.

‘De Wijnkoelkast’ beschikt over de inbouw modellen BODEGA43-40 en BODEGA43-51 van het merk BODEGA43. Beide zijn geschikt om als inbouw wijnkast en/of wijnklimaatkast te integreren in jou keuken. De B4340 en B4351 zijn geschikt om in te bouwen onder het werkblad van een keuken of bar. Op de productpagina vindt je bij elke wijnkast een inbouwtekening waar de benodigde nis-maten op vermeld staan.
Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

Wijnkast inbouw keuken

Op zoek naar een onderbouw wijnklimaatkast, geschikt om in te bouwen onder het werkblad van een keuken of bar? 
De bodega43-40 is de ideale wijnklimaatkast geschikt om in te bouwen onder het werkblad van een keuken.
De BODEGA43-40 kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd. De full glassdeur van uw luxe wijnkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om in te bouwen maar kan ook zeker vrijstaand. De Bodega43-40 beschikt over Energieklasse A.
wijnklimaatkast 2 zones
De Wijnkoelkast

Wijnkast in onze keuken laten bouwen!

Via De Wijnkoelkast kwamen wij terecht bij de Bodega43-51 inbouw wijnkast. Na de online bestellingen werd de wijnkast geleverd en geïnstalleerd bij ons in de keuken. Zeer goede service en heel erg blij met mijn aankoop!

Saskia / de Wit

Blog de wijnkoelkast