Liebherr wijnklimaatkast kopen

De wijnklimaatkasten van ons merk Bodega43 zijn bijna identiek aan de wijnklimaatkasten van Liebherr. De wijnklimaatkasten van 'De Wijnkoelkast' zijn volglazen designdeuren met iets lagere volume (liters) vergeleken met de Vinidor wijnklimaatkasten van Liebherr. De Bodega43 wijnklimaatkasten bieden een beschermde omgeving waarin wijnen in de fles kunnen rijpen.De juiste wijntemperatuur bepaalt voor een belangrijke deel het drinkgenoegen. Dat geldt zowel voor de bewaartemperatuur voor de lange termijn als voor de drinktemperatuur. De wijnbewaarkasten van 'De Wijnkoelkast' bieden de perfecte bewaaroplossing voor uw wijnen: precies geregelde klimaatomstandigheden, die bescherming bieden tegen schadelijke omgevingsfactoren.

De Provence180 van ‘De Wijnkoelkast’ is bijna identiek aan de Liebherr Vinidor wijnkoelkasten: WTes 5872-21 Vinidor, WTpes 5972-21 Vinidor en type WTes 5972-21 Vinidor. De wijnkoelkasten komen uit dezelfde fabriek, als de Bodega43 klimaatkasten. Enige verschil is dat de wijnkoelkasten en wijnkasten van ‘De Wijnkoelkast’ volglazen design deuren hebben. De compressor met fan cooling zorgen voor rust in de wijnklimaatkast en het UV-bestendige glas beschermt de wijnen tegen smaakverlies. In totaal bewaar je maximaal 180 wijnflessen in de stille Provence180.

Vergelijking van Provence 180 en Liebherr Vinidor
Prijsverschil Liebherr Vinidor
WTes 5872-21 Vinidor (505 volume) € 2.747,-
WTpes 5972-21 Vinidor (528 volume) € 2.747,-
WTes 5972-21 Vinidor (526 volume) € 2.452,-
Provence 180 (480 volume) € 1.545,-

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

wijnklimaatkast-bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

589,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

8%
visibility

Wijnklimaatkast Rioja66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

979,00

899,00*

visibility

Wijnklimaatkast Provence 180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1599,00*

Liebherr klimaatkast

De klimaatkasten van 'De Wijnkoelkast' zijn bijna identiek aan de Bodega43 klimaatkasten. Hieronder nog een keer opgesomd waarom wij zo uniek zijn: 
  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals de Media Markt, Bol.com, Kijkshop, Coolblue, etc. Wij halen de tussenketens weg uit het gehele distributieproces. Van productie rechtstreeks naar de klant. 

  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.

  • Ten derde steunen wij graag de plaatselijke wijnwinkels in heel Nederland als je bij ons koopt. Bij je aankoop leveren wij een voucher ter waarde van € 50,-

  • (vijftig euro) die je kunt verzilveren bij je plaatselijke wijnwinkel in jouw regio.

  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser. De inbouw wijnkoelkasten zijn van hoge kwaliteit identiek aan de CASO wijnkoelkasten uit Duitsland.

    Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 - 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl


Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!