Liebherr Wijnklimaatkast

Aanbieding!
799.00

Liebherr wijnklimaatkast kopen

De wijnklimaatkasten van BODEGA43 hebben dezelfde werking als de wijnklimaatkasten van Liebherr. De wijnklimaatkasten van ‘De Wijnkoelkast’ zijn van een oogstrelend design met een volglazen deur. Het volume in liters is iets minder vergeleken met de Vinidor wijnklimaatkasten van Liebherr. De BODEGA43 wijnklimaatkasten bieden een beschermde omgeving waarin wijnen op fles kunnen rijpen. De juiste wijntemperatuur bepaalt voor een belangrijk deel het uiteindelijke drinkgenot. Dat geldt zowel voor de bewaartemperatuur voor de lange termijn als voor de drinktemperatuur op de korte termijn. De wijnbewaarkasten van ‘De Wijnkoelkast’ bieden de perfecte bewaaroplossing voor je wijnen: precies geregelde klimaatomstandigheden, die bescherming bieden tegen schadelijke omgevingsfactoren.

De BODEGA43-180 van ‘De Wijnkoelkast’ is vergelijkbaar met de Liebherr Vinidor wijnkoelkasten: WTes 5872-21 VinidorWTpes 5972-21 Vinidor en type WTes 5972-21 Vinidor. De compressor met fan cooling zorgt voor rust in de wijnklimaatkast en het UV-bestendige glas beschermt de wijnen tegen smaakverlies. In totaal bewaar je maximaal 180 wijnflessen in de stille BODEGA43-180.

wijnbewaarkast

Liebherr wijnkasten

Aanbieding!
1,599.00
Aanbieding!
Aanbieding!
799.00
wijnklimaatkast halfopenstaand
De Wijnkoelkast

BODEGA43-40 – Wijnkoelkast

Wij hebben de BODEGA43-40 wijnflessen variant gekocht via de website van De Wijnkoelkast. De wijnkoelkast werkt uitstekend en werd binnen 2 werkdagen bij ons thuis geleverd. Nog steeds tevreden over de aankoop!

De wijnklimaatkasten van ‘De Wijnkoelkast’ zijn van het merk BODEGA43. Hieronder nog een keer opgesomd de voordelen van bestellen bij ons:

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’  een hoge kwaliteit wijnklimaatkasten aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten tweede krijg je altijd een mooi cadeau bij iedere aankoop bij ‘De Wijnkoelkast’ dat je zelf mag kiezen.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De inbouwmodel BODEGA43-40 van het merk BODEGA43 is hier wel geschikt voor. Zo is de ‘BODEGA43-40‘ precies het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkast heeft een oogstrelend design voor je keuken.

Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar [email protected].

2,099.00
1,549.00

Schrijf je in voor onze exclusieve kortingsacties, adviezen en tips over uw wijnklimaatkast.

    Blog de wijnkoelkast