Miele wijnklimaatkast kopen

Bij elke aankoop een wijnreis/vakantie naar Andalusië voor 2 personen t.w.v. €600,- cadeau. We kunnen deze deal aanbieden, doordat wij de tussenhandel en elektronicagiganten elimineren in het aankoopproces. We leveren direct vanaf de producent. De kosten die we daarmee besparen investeren we in een wijnreis naar de Andalusische wijnvelden in het zuiden van Spanje voor de echte wijnliefhebbers en kenners! 

Stijlvolle wijnklimaatkasten van het merk Miele voor de echte wijnliefhebbers. Topdesign en techniek in groot en klein formaat wijnklimaatkasten. Onze Bodega43 wijnklimaatkasten hebben dezelfde eigenschappen als de MasterCool wijnklimaatkasten van Miele. Hoogwaardig design (volglazen deur met RVS handvat), innovatieve touchpanel met led verlichting in elke zone en superieure afwerking kenmerkt de wijnklimaatkasten van Miele en ons merk Bodega43. Alleen al bij de indrukkewekkende aanblik met led verlichting in elke temperatuurzone maakt de wijnkasten van Bodega43 een aanwinst voor je keuken of woonkamer. Een grenzeloze liefde voor detail die weerspiegeld wordt in het uiterlijk van de wijnklimaatkasten van Bodega 43.

Hoogwaardige glazen plateaus met houten roosters op kogellagers waarborgen de eersteklas kwaliteits wijnen.De horizontale belijning onderstreept het strakke design van de Bodega43. De binnenruimte is eenvouding schoon te maken, doordat je zelf de gehele klimaatkast eenvoudigweg kunt demonteren. De wijnklimaatkasten van Miele en Bodega43 hebben 2 afzonderlijke temperatuurzones waarvan de bovenste zone: 5 - 12 ºC en de onderste zone: 12 - 20 ºC is. De twee temperatuurzones zorgen voor een optimaal bewaarklimaat van uw wijnen en het isolerend glas met UV-filter zorgt ervoor dat je wijnen beschermd worden tegen invloeden van buitenaf.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1699,00*

visibility

wijnklimaatkast BODEGA43-24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

699,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

1099,00*

Miele wijnklimaatkast inbouw

Onze inbouw wijnklimaatkast modellen zijn identiek aan het formaat van een vaatwasser en zijn ideaal in te bouwen. De Loire40 is een keukenformaat wijnklimaatkast en past perfect onder het aanrecht van je keuken. De wijnklimaatkast van Bodega43 is geluidsarm (40dB) en beschikt over een zeer lage vibratie wat je wijn tot een perfecte rust brengt. De Elzas51 is een zelfde formaat inbouw wijnkoelkast maar met een totale capaciteit van 51 flessen. 

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals de Siemens, Media Markt, Bol.com, Kijkshop, Coolblue, etc.
  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.
  • Ten derde krijg je bij De Wijnkoelkast maar liefst 3 jaar volledige garantie.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser.

Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!