Miele wijnklimaatkast

Miele wijnklimaatkast kopen

Stijlvolle wijnklimaatkasten van het merk Miele voor de echte wijnliefhebbers. Topdesign en techniek in groot en klein formaat wijnklimaatkasten.

Onze BODEGA43 wijnklimaatkasten hebben dezelfde eigenschappen als de MasterCool wijnklimaatkasten van Miele. Hoogwaardig design (volglazen deur met RVS handvat), innovatief touchpanel met blauwe led verlichting in elke zone en superieure afwerking kenmerkt de wijnklimaatkasten van Miele en van BODEGA43. Alleen al de indrukkewekkende aanblik met led verlichting in elke temperatuurzone maakt de wijnkasten van BODEGA43 een aanwinst voor je keuken of woonkamer. Een grenzeloze liefde voor detail die weerspiegeld wordt in het uiterlijk van de wijnklimaatkasten van BODEGA43.

Miele wijnkoeler

Hoogwaardige beukenhouten plateaus waarborgen de rustplaats van eersteklas kwaliteitswijnen. De horizontale belijning onderstreept het strakke design van de BODEGA43. De binnenruimte is eenvoudig schoon te maken, doordat je zelf de gehele klimaatkast eenvoudigweg kunt demonteren. De wijnklimaatkasten van Miele en BODEGA43 hebben 2 afzonderlijke temperatuurzones die je elk kunt instellen van 5 – 20 ºC. De twee temperatuurzones zorgen voor een optimaal bewaarklimaat van je wijnen en het isolerend glas met UV-filter zorgt ervoor dat je wijnen beschermd worden tegen invloeden van buitenaf.

wijnklimaatkast 2 zones
De Wijnkoelkast

Ik was op zoek naar een Miele wijnklimaatkast, maar kwam terecht bij de wijnklimaatkasten van het merk: BODEGA43. Na een telefonische afspraak met de eigenaar kwam ik erachter dat het bijna dezelfde stijl en design heeft, alleen goedkoper. Dit overtuigde me om een aankoop bij De Wijnkoelkast te realiseren.

Na de snelle levering, goede service en installatie in huis ben ik een zeer tevreden klant van De Wijnkoelkast.

Hugo / Martens

Miele wijnklimaatkast inbouw

Onze inbouw wijnklimaatkast modellen zijn qua afmetingen identiek aan het formaat van een vaatwasser en zijn ideaal in te bouwen. De BODEGA43-40 is een keukenformaat wijnklimaatkast en past perfect onder het aanrecht van je keuken. De Luzvini WK48 is ook een ideaal model voor het inbouwen van een wijnklimaatkast in een keuken. De Luzvini WK48 is ook een geluidsarme wijnkoelkast met lage vibratie (40dB). De wijnkoelkast heeft een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone. Het isolerend glas zorgt voor een optimaal aromagehalte in de wijnen.

Liebherr wijnkoelkast inbouw

De wijnklimaatkast van de BODEGA43 is geluidsarm (39dB) en beschikt over een zeer lage vibratie wat je wijn tot een perfecte rust brengt. De BODEGA43-40 is een zelfde formaat inbouw wijnkoelkast met een totale capaciteit van 40 wijnflessen.

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’  een hoge kwaliteit wijnklimaatkasten aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten tweede krijg je altijd een mooi cadeau bij iedere aankoop bij ‘De Wijnkoelkast’ dat je zelf mag kiezen.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de ‘BODEGA43-40‘ en de ‘Luzvini WK48‘ precies het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkasten hebben een oogstrelend design voor je keuken. Op al je aankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we maar liefst 3 jaar garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar [email protected]
Aanbieding!
Uitverkocht
299.00
Aanbieding!
Uitverkocht
299.00
Aanbieding!
Uitverkocht
199.00
Aanbieding!
Uitverkocht
199.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

    Blog de wijnkoelkast