'De Wijnkoelkast' biedt wijnklimaatkasten van hoogwaardige kwaliteit met volglazen designdeuren en RVS handvat. De klimaatkasten zijn geluidsarm (42dB) en hebben een lage vibratie. De klimaatkasten hebben een compressor met fan cooling, actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen het verlies van aroma. De wijnklimaatkasten worden verlicht door on-demand witte led verlichting in iedere temperatuurzone. U kunt met de witte led display en touchpanel uw eigen temperatuur per zone instellen.

'De Wijnkoelkast' biedt inbouw wijnklimaatkasten en vrijstaande wijnklimaatkasten aan. Ons kleinste model is de Bordeaux24, een kleine wijnklimaatkast met 2 afzonderlijke temperatuurzones (bovenste zone: 5-12ºC & onderste zone: 12 - 20 ºC). Daarnaast beschikt De Wijnkoelkast over een de Loire40 met een totale volume van 130L, Rioja66 195L en Provence180 waar 180 flessen in bewaard kunnen worden.


Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1699,00*

visibility

wijnklimaatkast BODEGA43-24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

699,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

1099,00*

Met een wijnklimaatkast met twee zones kunt u zowel rode als witte wijn constant op serveer- of bewaartemperatuur houden. Voor het bewaren van de wijnflessen is het creëren van het ideale klimaat van essentieel belang om de smaak en aroma's van uw wijnen te behouden. Een kalme en trillingsvrije omgeving zorgen voor een ideaal klimaat om uw wijnen te bewaren. Daarnaast is de stille werking en de compressietechniek met fan cooling belangrijk om de luchtkwaliteit optimaal te behouden. Indien u een grote wijnliefhebber bent en veel dezelfde soorten wijn verzameld, zoals rode wijnen, dan kan het een overweging zijn om een wijnkast te kiezen voorzien van één temperatuurzone

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals de Media Markt, Bol.com, Kijkshop, Coolblue, etc.
  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.
  • Ten derde steunen wij graag de plaatselijke wijnwinkels in heel Nederland als je bij ons koopt. Bij je aankoop leveren wij een voucher ter waarde van € 50,-
  • (vijftig euro) die je kunt verzilveren bij je plaatselijke wijnwinkel in jouw regio.
  • Tot slot passen veel inbouw wijnkoelkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser.
Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnklimaatkast met 2 zoneskunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!