Wijnkoelkast 2 zones

Wijnklimaatkast 2 zones

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Voordelen van een wijnklimaatkast met 2 zones

Een wijnkoelkast met 2 temperatuurzones heeft diverse voordelen ten opzichte van een wijnkoelkast met 1 temperatuurzone. Lees snel verder om er achter te komen wat de voordelen zijn van een wijnklimaatkast met meerdere temperatuurzones.

  • Wijnkoelkast instellen op meerdere temperaturen

Het grote voordeel van een wijnkoelkast met 2 zones is dat deze in te stellen is op 2 verschillende temperaturen. Dit type wijnkoelkast is voorzien van twee aparte vakken die allebei instelbaar zijn op een andere temperatuur. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld witte wijnen op een wat koudere temperatuur te bewaren en rode wijnen op een wat hogere temperatuur. Voor wie wijn op de perfecte temperatuur wilt bewaren of drinken is dit ideaal. Hierdoor geniet je ook meer van je wijnen, omdat de smaken beter tot hun recht komen wanneer je deze bij de juiste temperatuur drinkt.

  • BODEGA43 Volglazen designdeuren inclusief UV-filter tegen aromaverlies

Veel wijnklimaatkasten zijn voorzien van een glazen, donkere deur. Deze is voorzien van een UV-filter. Dit beschermt de kwaliteit van de wijnen, want daglicht kan ervoor zorgen dat de kwaliteit achteruit gaat. Je kunt nog steeds door de deur naar binnen kijken. Het is wel zo leuk om te zien hoeveel wijn je nog op voorraad hebt. Doordat het UV-filterende glas de flessen beschermt heeft dit geen slechte invloed op de wijnflessen. Heb je liever een wijnkoelkast zonder glazen deur? Dat is ook mogelijk. Deze wijnklimaatkasten zijn automatisch al donker vanbinnen.

  • Trillingsvrije BODEGA43 wijnklimaatkast voor kwalitatieve wijnen

Ten slotte wordt de kwaliteit van de wijn beschermd doordat de wijnkoelkast zorgt voor een stabiele ondergrond voor de flessen. Wanneer jij bijvoorbeeld langs de wijnkoelkast loopt, ontstaan er trillingen en schokken. De vloer geeft deze door aan de wijnen wanneer je deze in een rekje op de grond hebt staan. Een goede wijnklimaatkast beperkt deze trillingen en schokken. Ook dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de wijn.

wijnklimaatkast 2 zones

Wijnklimaatkast met 2 zones bestellen

‘De Wijnkoelkast’ biedt hoogwaardige BODEGA43 wijnklimaatkasten voorzien van volglazen designdeuren en RVS handvat. De actieve ventilator zorgt voor een constante temperatuur per zone, de blauwe led verlichting in elke temperatuurzone zorgt voor een moderne uitstraling en het isolerend glas met UV-filter beschermt de wijnen tegen het verlies van aroma. Met het touchpanel stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in tussen de 5 en 20 graden per zone. De klimaatkasten zijn geluidsarm (39dB) en hebben een lage vibratie. De wijnklimaatkasten zijn voorzien van blauwe led verlichting in iedere temperatuurzone wat je wijnen een futuristiche aantrekkingskracht geeft.

Wijnkoelkast 2 temperatuurzones

‘De Wijnkoelkast’ biedt inbouw wijnklimaatkasten en vrijstaande wijnklimaatkasten aan. Ons kleinste model is de BODEGA43-24, een kleine wijnklimaatkast met 2 afzonderlijke temperatuurzones, voor elk 5-20 ºC. Daarnaast is de BODEGA43-40 geschikt tot 40 flessen, de BODEGA43-66 tot 66 flessen en de BODEGA43-180 waar 180 flessen in bewaard kunnen worden.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

Wijnklimaatkast 2 zones inbouw

Met een inbouw wijnklimaatkast met twee zones en compressor koeling kan je zowel rode als witte wijn constant op serveer- of bewaartemperatuur houden. De BODEGA43-40 is geschikt om in te bouwen in je keuken.

Voor het bewaren van de wijnflessen is het creëren van het ideale klimaat van essentieel belang om de smaak en aroma’s van je wijnen te behouden. Een kalme en trillingsvrije omgeving zorgt voor een ideaal klimaat om je wijnen te bewaren. Daarnaast is de stille werking en de compressietechniek met fan cooling belangrijk om de luchtkwaliteit optimaal te houden. Is je wijnkast hoofdzakelijk bedoeld voor het bewaren van wijn overweeg dan om een wijnkast te kiezen voorzien van één temperatuurzone. Deze biedt de meeste plaats bij eenzelfde volume.

wijnklimaatkast 2 zones
De Wijnkoelkast

Ik heb een mooie BODEGA43-40 variant online gekocht via dewijnkoelkast.nl. De wijnkoelkast werd binnen 2 werkdagen geleverd bij ons thuis.

De monteur heeft de wijnkoelkast geleverd, ingebouwd en werkend ingesteld. Helemaal blij!

Reinoud Sprenger

Wijnkoelkast 2 zones

Waarom een wijnkoelkast of wijnklimaatkast met 2-zones bij ‘De Wijnkoelkast’ kopen?

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ een hoge kwaliteit wijnklimaatkasten aanbiedt met maar liefst 3 jaar garantie.
  • Ten derde houden we zelf van wijn en kunnen we je uit eigen ervaring adviseren welke model wijnkast voor jou de beste keus is.
  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de BODEGA43-40 precies het formaat van een standaard vaatwasser. De de wijnklimaatkast heeft een oogstrelend design voor je gasten!

Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast!

    Blog de wijnkoelkast