Klimaatkast kopen

Bij elke aankoop een wijnreis/vakantie naar Andalusië voor 2 personen t.w.v. €600,- cadeau. We kunnen deze deal aanbieden, doordat wij de tussenhandel en elektronicagiganten elimineren in het aankoopproces. We leveren direct vanaf de producent. De kosten die we daarmee besparen investeren we in een wijnreis naar de Andalusische wijnvelden in het zuiden van Spanje voor de echte wijnliefhebbers en kenners! 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

visibility

Wijnklimaatkast Provence 180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1599,00*

8%
visibility

Wijnklimaatkast Rioja66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

979,00

899,00*

visibility

wijnklimaatkast-bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

589,00*


Klimaatkast wijn

Om wijn optimaal tot zijn recht te laten komen moeten zowel de bewaaromstandigheden van de wijn als de serveertemperatuur perfect zijn. Als liefhebber en specialist heeft 'De Wijnkoelkast' een collectie wijnklimaatkasten ontwikkeld van het merk Bodega43. De wijnklimaatkasten zijn hoogwaardige wijnklimaatkasten met volglazen designdeuren en geborstelde RVS handvaten. De klimaatkasten zijn energiezuinig (energielabel A), geluidsarm (40dB) en zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen.  

'De Wijnkoelkast' biedt inbouw wijnklimaatkasten en vrijstaande klimaatkasten aan. De Loire40 is een wijnklimaatkast met een totale volume van 40 wijnflessen en is ideaal om in te bouwen in je keuken. De Bordeaux24 is een ietwat kleiner model met een totale volume van 24 wijnflessen en heeft een volglazen designdeur met RVS handvat. De wijnklimaatkast is geluidsarm en zeer lage vibratie (39 dB) wat ideaal is om je wijnen op de juiste temperatuur te bewaren. De Rioja66 is de één na grootste wijnkast met een totale volume van 66 wijnflessen (195L). De Rioja66 is een bredere variant wijnklimaatkast met 2 zones van 'De Wijnkoelkast'. De klimaatkast heeft zeven uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers. Witte LED display en touchpanel. De grootste wijnklimaatkast is de Provence180. Deze stijlvolle en betrouwbare wijnserveerkast is ideaal voor restaurants die veel wijnflessen nodig hebben op dukke avonden. Er passen in totaal 180 wijnflesssen in de Provence180 (480L totale volume). Temperatuurbereik van 3 - 22 ºC in de klimaatkast (suggestie bovenste zone: 5 - 12 ºC & onderste zone: 12 - 20 ºC). De modellen van De Wijnkoelkast zijn vergelijkbaar met Caso wijnkoelkasten, Miele wijnklimaatkasten en Liebherr wijnklimaatkasten.

Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model!

Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een klimaatkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!