Wijnkast inbouw

'De Wijnkoelkast' beschikt over de inbouw modellen Loire40 en Elzas51. Beide zijn geschikt om als inbouw wijnkoelkast en/of wijnklimaatkast te integreren jou keuken. De Loire40 en Elzas51 zijn geschikt om in te bouwen onder het werkblad van een keuken of bar. Op de productpagina vindt je bij elke wijnkast een inbouwtekening waar de benodigde nis-maten op vermeld staan.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt. 
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

13%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

699,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

Inbouw wijnkasten om in je keuken te installeren

De Loire40 is een inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, handig voor rode- en witte wijnen. De afmetingen van de Loire40 zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om in te bouwen.  De Loire40 is van hoogwaardige kwaliteit en van hoogwaardige kwaliteit met volglazen designdeur. De wijnklimaatkast is geluidsarm en zeer lage vibratie wat ideaal is om wijnen langere tijd op de juiste manier te bewaren. 
Wijnkoelkast Elzas51 is een 1 temperatuurzone wijnkast geschikt voor rode of witte wijn. De Elzas51 is ook een geschikt model voor het inbouwen van je wijnkoelkast in de keuken. De wijnkast heeft een volglazen designdeur en totale volume van 142L (51 flessen). Waar veel wijnkoelkasten net niet onder het aanrecht passen, is dit model gelijk aan het formaat van een standaard vaatwasser. De wijnkoelkast is geluidsarm en zeer lage vibratie. De Elzas heeft een actieve ventilator voor een constante temperatuur, isolerend glas met UV-filter beschermend tegen aromaverlies van de wijnen. 
 
Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!