Wijnkoelkast inbouw kopen

Type Elzas51
Elzas51 is een wijnkoelkast met één temperatuurzone en de afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser, waardoor het een ideaal inbouwmodel is. De Elzas51 beschikt over een volglazen designdeur met isolerend glas (UV-filter tegen aromaverlies van de wijn kwaliteit).  De totale opslag capaciteit is 51 flessen wijn met een totale volume van 142L. De wijnkast beschikt over een actieve ventilator voor een constante temperatuur en compressor met fan cooling. De Elzas heeft 5 uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers om zo comfortabel mogelijk de wijnflessen te pakken. Een witte LED-display met touchpanel zorgt voor on-demand LED verlichting in iedere koelzone.

Type Loire40
De Loire40 is een wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, geschikt voor rode- en witte wijnen. Afmetingen zijn ook identiek aan een vaatwasser, waaardoor het een ideaal inbouw formaat is. 
De wijnklimaatkast heeft een volglazen designdeur, RVS deurknop, touchpanel, witte LED display en 5 uittrekbare lades. Grootste verschil met de Elzas51 is de dubbel temperatuurzone in de wijnklimaatkast. De bovenste zone heeft een temperatuurbereik van 5°  - 12°  en de onderste zone van 12° - 20°. De totale energieverbruik is 146 kWh per jaar, waardoor het een energiezuinige wijnklimaatkast is. In totaal kunnen 40 wijnflessen worden opgeslagen in de Loire40. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1699,00*

visibility

wijnklimaatkast BODEGA43-24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

699,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast BODEGA43-66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

1099,00*

visibility

Wijnkoelkast BODEGA43-51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

899,00*

23%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

879,00

679,00*

Een inbouw wijnkoelkast of inbouw wijnklimaatkast kunt u herkennen aan het rooster aan de voorkant. Dit kunt u vergelijken met een normale koelkast in uw keuken waar ook een rooster aan de onderkant zit. Op deze manier kan de wijnklimaatkast zijn warmte kwijt naar de voorkant. De luchtcirculatie vindt dan ook aan de onderkant plaats en niet aan de achterkant zoals bij de vrijstaande modellen. Een inbouwmodel kunt u zowel inbouwen als vrijstaand neerzetten, de zijpanelen zijn namelijk identiek aan de vrijstaande modellen. Onze modellen zijn vergelijkbaar met de Miele wijnklimaatkast, Liebherr wijnklimaatkast en de Caso wijnkoelkast.

U kunt de onderstaande inbouw wijnkast en inbouw wijnkoelkast eenvoudig inbouwen door de afmetingen die identiek zijn aan een standaard vaastwasser. Ideaal om in te bouwen in een keukenkastje met de volgende afmetingen 595*581*820 mm (b*d*h). U kunt het inbouwmodel eenvoudig zelf plaatsen, zie bovenstaand ook een video. Daarnaast zijn alle inbouw modellen voorzien van energielabel A.

Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 - 30 40 400 of je kunt een vraag stellen via onze contactpagina.

Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!