shopping_cart

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

799,00*

 
shopping_cart

Wijnklimaatkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

679,00*Type Elzas51

Elzas51 is een wijnkoelkast met één temperatuurzone en de afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser, waardoor het een ideaal inbouwmodel is. De Elzas51 beschikt over een volglazen designdeur met isolerend glas (UV-filter tegen aromaverlies van de wijn kwaliteit).  De totale opslag capaciteit is 51 flessen wijn met een totale volume van 142L. De wijnkast beschikt over een actieve ventilator voor een constante temperatuur en compressor met fan cooling. De Elzas heeft 5 uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers om zo comfortabel mogelijk de wijnflessen te pakken. Een witte LED-display met touchpanel zorgt voor on-demand LED verlichting in iedere koelzone.

 

Type Loire40

De Loire40 is een wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, geschikt voor rode- en witte wijnen. Afmetingen zijn ook identiek aan een vaatwasser, waaardoor het een ideaal inbouw formaat is. 
De wijnklimaatkast heeft een volglazen designdeur, RVS deurknop, touchpanel, witte LED display en 5 uittrekbare lades. Grootste verschil met de Elzas51 is de dubbel temperatuurzone in de wijnklimaatkast. De bovenste zone heeft een temperatuurbereik van 5°  - 12°  en de onderste zone van 12° - 20°. De totale energieverbruik is 146 kWh per jaar, waardoor het een energiezuinige wijnklimaatkast is. In totaal kunnen 40 wijnflessen worden opgeslagen in de Loire40. 

 

Een inbouw wijnkoelkast of inbouw wijnklimaatkast kunt u herkennen aan het rooster aan de voorkant. Dit kunt u vergelijken met een normale koelkast in uw keuken waar ook een rooster aan de onderkant zit. Op deze manier kan de wijnklimaatkast zijn warmte kwijt naar de voorkant. De luchtcirculatie vindt dan ook aan de onderkant plaats en niet aan de achterkant zoals bij de vrijstaande modellen. Een inbouwmodel kunt u zowel inbouwen als vrijstaand neerzetten, de zijpanelen zijn namelijk identiek aan de vrijstaande modellen.

U kunt de onderstaande inbouw wijnkast en inbouw wijnkoelkast eenvoudig inbouwen door de afmetingen die identiek zijn aan een standaard vaastwasser. Ideaal om in te bouwen in een keukenkastje met de volgende afmetingen 595*581*820 mm (b*d*h). U kunt het inbouwmodel eenvoudig zelf plaatsen, zie bovenstaand ook een video. Daarnaast zijn alle inbouw modellen voorzien van energielabel A.