Wijnklimaatkast inbouw

De inbouw modellen van 'De Wijnkoelkast' zijn van hoge kwaliteit met volglazen designdeur, geschikt voor 40 en 51 wijnflessen. De inbouw modellen zijn geluidsarm (40dB) en hebben een zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen. De inbouw wijnklimaatkast Loire40 en wijnkast Elzas51 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma. 

De Elzas51 is een 1-zone wijnbewaarkast model die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de Elzas51 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast Elzas 51 kunnen 51 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een witte led-display, touchpanel en on-demand blauwe led verlichting. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers. 
De Loire40 is een multi-temperatuur wijnserveerkast. Voor het serveren van alle wijnen is een multi-zone klimaatkast ideaal. In deze inbouw 2-zones wijnklimaatkast heerst op ieder plateau namelijk een ander temperatuurniveau. Je hoeft alleen de temperatuur onderin voor witte wijn en de temperatuur bovenin voor rode wijn in te stellen. De wijnserveerkast bouwt vervolgens een temperatuurverloop op.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt. 

Bij elke aankoop een wijnreis/vakantie naar Andalusië voor 2 personen t.w.v. €600,- cadeau. We kunnen deze deal aanbieden, doordat wij de tussenhandel en elektronicagiganten elimineren in het aankoopproces. We leveren direct vanaf de producent. De kosten die we daarmee besparen investeren we in een wijnreis naar de Andalusische wijnvelden in het zuiden van Spanje voor de echte wijnliefhebbers en kenners!Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

13%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

699,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

Voordelen van bestellen bij ons!

  • Allereerst omdat ‘De Wijnkoelkast’ goedkoper is dan grote ketens zoals de Media Markt, Bol.com, Kijkshop, Coolblue, etc.
  • Ten tweede bieden wij je een gratis wijnreis naar Andalusië aan bij iedere aankoop bij 'De Wijnkoelkast'.

  • Ten derde steunen wij graag de plaatselijke wijnwinkels in heel Nederland als je bij ons koopt. Bij je aankoop leveren wij een voucher ter waarde van € 50,-

  • Tot slot passen veel wijnkoelkasten of klimaatkasten niet in een keuken vanwege de hoogte. De modellen bij ‘De Wijnkoelkast’ zijn hier wel geschikt voor. Zo is de 'Loire 40' en de 'Elzas 51' precies het formaat van een standaard vaatwasser. De Wijnkoelkasten zijn van hoge kwaliteit identiek aan de CASO wijnkoelkasten uit Duitsland.

    Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 - 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl

Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!