Wijnklimaatkast inbouw

De inbouw modellen van 'De Wijnkoelkast' zijn van hoge kwaliteit met volglazen designdeur, geschikt voor 40 en 51 wijnflessen. De inbouw modellen zijn geluidsarm (40dB) en hebben een zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen. De inbouw wijnklimaatkast Loire40 en wijnkast Elzas51 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma. 

De Elzas51 is een 1-zone wijnbewaarkast model die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de Elzas51 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast Elzas 51 kunnen 51 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een witte led-display, touchpanel en on-demand blauwe led verlichting. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers. 
De Loire40 is een multi-temperatuur wijnserveerkast. Voor het serveren van alle wijnen is een multi-zone klimaatkast ideaal. In deze inbouw 2-zones wijnklimaatkast heerst op ieder plateau namelijk een ander temperatuurniveau. Je hoeft alleen de temperatuur onderin voor witte wijn en de temperatuur bovenin voor rode wijn in te stellen. De wijnserveerkast bouwt vervolgens een temperatuurverloop op.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

Wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten zijn bij alle elektronicagiganten véél te duur, denk hierbij aan de dure merken Liebherr, CASO en Eurocave. Waar elektronica winkels afhankelijk zijn van tussenpersonen, is het ‘De Wijnkoelkast’ gelukt om deze te elimineren en een eerlijke prijs aan te bieden voor dezelfde hoge kwaliteit.

Dus laat de dure winkels links liggen en bespaar op deze dure aankoop! Je krijgt bij ‘De Wijnkoelkast’ de laagste prijsgarantie en kunt kiezen uit een gratis wijnbon t.w.v. € 50 of een wijnreis-vakantie naar Andalusië t.w.v. €600,- bij iedere aankoop. De wijnbon van ‘De Wijnkoelkast’ kan je direct verzilveren bij jouw plaatselijke wijnwinkel. Hier kan je je eigen wijnkeuze maken!

Daarnaast krijg je maar liefst 36 maanden garantie op je wijnkast of wijnklimaatkast. Waarom? Gewoon omdat onze wijnkasten de beste zijn!