Wijnklimaatkast kopen bij dewijnkoelkast.nlWeergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast Provence 180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1545,00*

visibility

Wijnklimaatkast Rioja66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

979,00*

visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

visibility

wijnklimaatkast-bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

589,00*

'De Wijnkoelkast.nl' biedt u wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van hoogwaardige kwaliteit aan. Ons assortiment beschikt over wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone of 2 temperatuurzones. Een wijnklimaatkast is de perfecte manier om uw rode- en witte wijn op temperatuur te brengen en onder gunstige omstandigheden te bewaren. Je rode wijn op kamertemperatuur en witte wijn of rosé bewaren in een standaard koelkast volstaat namelijk niet, want de kwaliteit van je wijn zal na langere tijd niet meer optimaal zijn of niet de juiste serveertemperatuur hebben. Daarnaast is een droom van iedere wijnliefhebber en genieter natuurlijk om een wijnkelder of wijnklimaatkast in te richten voor het bewaren van de flessen rode-, witte- en rosé wijnen. Helaas heeft niet iedereen deze mogelijkheid, in dit geval biedt een wijnklimaatkast van 'De Wijnkoelkast' de oplossing! 

Op zoek naar een inbouw koelkast of inbouw wijnklimaatkast? De Wijnkoelkast biedt wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten aan die geschikt zijn om in te bouwen onder het werkblad van een keuken of bar. Op de productpagina vindt u een inbouwtekening en op de homepage bieden wij een instructie video aan voor het inbouwen van een wijnkoelkast. 

De wijnklimaatkasten zijn geschikt voor een volume van 21 tot 180 wijnflessen. De flessen wijn liggen in alle rust bewaard onder goede omstandigheden en de gewenste temperatuur is eenvoudig te bedienen middels het touch bedieningspaneel aan de buitenzijde. De wijnklimaatkasten beschikken over twee temperatuurzones, zodat de wijn op ideale serveertemperatuur geserveerd kan worden. De wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie wat ideaal is om uw wijnen op de juiste manier te bewaren. De stille werking en low vibration technologie dragen bij aan een optimale wijnklimaat in de wijnkoelkasten. 

De wijnkasten beschikken over actieve ventilatoren voor een constante temperatuur per zone. Het isolerende glas met UV-filter beschermt de wijn tegen aromaverlies, waardoor de smaak behouden blijt. Tot slot zijn de klimaatkasten voorzien van een volglazen designdeur, geborsteld RVS handvat en een deurslot, zodat alles veilig opgeslagen ligt.