Wijnklimaatkast kopen bij dewijnkoelkast.nl

'De Wijnkoelkast.nl' biedt u wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van hoogwaardige kwaliteit aan. Ons assortiment beschikt over wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone of 2 temperatuurzones. De wijnklimaatkasten zijn geschikt voor een volume van 21 tot 180 wijnflessen. De flessen wijn liggen in alle rust bewaard onder goede omstandigheden en de gewenste temperatuur is eenvoudig te bedienen middels het touch bedieningspaneel aan de buitenzijde.

De wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie wat ideaal is om uw wijnen op de juiste manier te bewaren. De stille werking en low vibration technologie dragen bij aan een optimale wijnklimaat in de wijnkoelkasten. 

Op zoek naar een inbouw koelkast of inbouw wijnklimaatkast? De Wijnkoelkast biedt wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten aan die geschikt zijn om in te bouwen onder het werkblad van een keuken of bar.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Wijnklimaatkast Provence 180

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 180 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen designdeur met RVS handvat.

1599,00*

8%
visibility

Wijnklimaatkast Rioja66

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones, 66 flessen, geschikt voor rode en witte wijn. Volglazen deur met RVS handvat. Energieklasse A.

979,00

899,00*

visibility

Wijnklimaatkast Loire40

Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, geschikt voor rode en witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal...

879,00*

6%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

749,00*

13%
visibility

Wijnkoelkast Elzas51 RVS

Wijnkoelkast met één temperatuurzone, geschikt voor rode OF witte wijn. Afmetingen zijn identiek aan een vaatwasser model en is ideaal om...

799,00

699,00*

visibility

wijnklimaatkast-bordeaux24

Wijnklimaatkast met twee temperatuurzones. Vol glazen designdeur, RVS handvat en touchpanel. Nu bij elke aankoop gratis wijnreis naar...

589,00*

Een wijnklimaatkast is de perfecte manier om uw rode- en witte wijn op temperatuur te brengen en onder gunstige omstandigheden te bewaren. Je rode wijn op kamertemperatuur en witte wijn of rosé bewaren in een standaard koelkast volstaat namelijk niet, want de kwaliteit van je wijn zal na langere tijd niet meer optimaal zijn of niet de juiste serveertemperatuur hebben. Daarnaast is een droom van iedere wijnliefhebber en genieter natuurlijk om een wijnkelder of wijnklimaatkast in te richten voor het bewaren van de flessen rode-, witte- en rosé wijnen. Helaas heeft niet iedereen deze mogelijkheid, in dit geval biedt een wijnklimaatkast van 'De Wijnkoelkast' de oplossing! 

Op de productpagina vindt u een inbouwtekening en op de homepage bieden wij een instructie video aan voor het inbouwen van een wijnkoelkast. De wijnkoelkasten zijn identiek aan de hoge kwaliteit wijnkasten van Liebherr wijnklimaatkasten, Siemens wijnklimaatkasten, Miele wijnklimaatkasten en CASO wijnkoelkasten.

De wijnkasten beschikken over actieve ventilatoren voor een constante temperatuur per zone. Het isolerende glas met UV-filter beschermt de wijn tegen aromaverlies, waardoor de smaak behouden blijt. Tot slot zijn de klimaatkasten voorzien van een volglazen designdeur, geborsteld RVS handvat en een deurslot, zodat alles veilig opgeslagen ligt.

Op al je aankopen via 'De Wijnkoelkast' geven we maar liefst 36 maanden garantie. Daarnaast bieden we je een gratis 30 dagen retourgarantie. Bevalt je aankoop niet, dan is 1 telefoontje genoeg en halen we de wijnkoelkast weer bij je op en storten we het aankoopbedrag naar je terug of ruilen we hem om voor een ander model. Wij zijn bereikbaar op 030 - 30 40 400 of je kunt mailen naar info@dewijnkoelkast.nl.

Zie hieronder de instructievideo van 'De Wijnkoelkast' hoe je een wijnkoelkast kunt inbouwen in je keuken om een waar keukenparadijs te creëren!