Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast BODEGA43-180

Wijnklimaatkast kopen

De Wijnkoelkast.nl biedt hoogwaardige kwaliteit wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten aan van de merken LuzVini en BODEGA43. Ons assortiment bestaat uit wijnklimaatkasten met 1 temperatuurzone of 2 temperatuurzones. De wijnklimaatkasten zijn geschikt voor een volume van 24 tot 180 wijnflessen. De flessen wijn liggen in alle rust, bewaard onder goede omstandigheden en de gewenste temperatuur is eenvoudig te bedienen middels het touch bedieningspaneel aan de voorzijde.

De wijnklimaatkasten zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie wat ideaal is om je wijnen op de juiste manier te bewaren. De stille werking en low vibration technologie dragen bij aan een optimaal wijnklimaat in de wijnklimaatkasten.Op zoek naar een inbouw wijnkoelkast of een wijnkoelkast met 2 zones met stabiele compressor koeling? De Wijnkoelkast biedt wijnklimaatkasten aan die geschikt zijn om in te bouwen onder het werkblad van een keuken.De Wijnkoelkast is gespecialiseerd in het leveren van wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten. De Wijnkoelkast onderscheidt zich door een gunstige prijzen en directe, snelle levering en service. Naast de consumentenmarkt worden de wijnklimaatkasten ook geleverd aan restaurants, hotels, cafés en wijnspeciaalzaken.Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze wijnklimaatkasten, hiervoor hebben we een contactpagina aangemaakt.

Wijnklimaatkast
De Wijnkoelkast

De klantenservice van De Wijnkoelkast hielp ons goed met het vinden van de juiste wijnkoelkast. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de BODEGA43-40 variant.De BODEGA43-40 wijnlimaatkast past perfect als inbouwmodel in onze keuken, en hier waren wij naar op zoek.

Saskia Pluim
wijnklimaatkast halfopenstaand

Wijnklimaatkast kopen in Nederland

Jouw wijncollectie als middelpunt – Met een BODEGA43 wijnklimaatkast haal je de ultieme presentatie voor je wijnen in huis.

Een wijnklimaatkast is de perfecte manier om rode- en witte wijn op temperatuur te serveren of onder ideale omstandigheden te bewaren. Je rode wijn bewaren in de kamer en witte wijn of rosé in een standaard koelkast volstaat namelijk niet, omdat de temperatuur teveel schommelt. Daarnaast is dan de juiste serveertemperatuur moeilijk te reguleren. Op de productpagina vind je een inbouwtekening van elke type wijnklimaatkast. De werking van onze wijnkoelkasten zijn vergelijkbaar met Liebherr wijnklimaatkastenSiemens wijnklimaatkastenMiele wijnklimaatkasten en CASO wijnkoelkasten.

Wijnklimaatkast vrijstaand

De wijnkasten van BODEGA43 beschikken over actieve ventilatoren voor een constante temperatuur per zone. Het isolerende glas met UV-filter beschermt de wijn tegen aromaverlies, waardoor de smaak behouden blijft. Tot slot zijn de klimaatkasten voorzien van een volglazen designdeur en geborsteld RVS handvat.

Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast bij De Wijnkoelkast?

De wijnkoelkast werkt uitsluitend met betrouwbare merken met een lange fabrieksgarantie. Op alle consumentenaankopen via ‘De Wijnkoelkast’ geven we 3 tot 5 jaar garantie. Dit is afhankelijk van het merk dat je koopt en of je je wijnkoelkast prive of zakelijk gebruikt. Daarnaast bieden we je een gratis 60 dagen retourgarantie aan. Bevalt je aankoop niet, dan mag je zonder opgaaf van redenen je aankoop terug sturen. Het aankoopbedrag ontvang je dan weer terug op je rekening. Kijk op onze klantenservice pagina voor meer informatie of retourneren.Vragen over het product of over de service van De Wijnkoelkast? Wij zijn bereikbaar op 030 – 30 40 400 (vamuit België +31 30 30 40 400) of je kunt mailen naar contact@dewijnkoelkast.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle kortingsacties, tips en adviezen voor uw wijnklimaatkast

  Blog de wijnkoelkast

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt een wijnklimaatkast?

  Een wijnklimaatkast werkt exact hetzelfde als een normale koelkast. Het enige verschil is dat de wijnklimaatkast echt enkel en alleen bedoeld is voor het bewaren van wijn. De wijnklimaatkasten zijn vaak ontwikkeld met een compressor koeling voor de juiste bewaartemperatuur van wijn. Actieve ventilatoren zorgen ervoor dat de luchttemperatuur in de zones van de wijnklimaatkast gelijkmatig verdeeld wordt. Wanneer u de wijnflessen in de wijnklimaatkast gaat leggen, raden we om deze reden dan ook aan om de flessen gelijkmatig over de plateaus te verdelen. Leg flessen die net wat warmer geserveerd mogen worden helemaal onderin. Schaf ook altijd een model aan met wat meer capaciteit dan u nodig heeft.

  Welke wijnklimaatkasten van BODEGA43 zijn geschikt voor inbouw of zijn vrijstaand?

  De BODEGA 43-180 is een vrijstaande wijnklimaatkast, BODEGA43-66 is ook een vrijstaande wijnklimaatkast, de BODEGA43-40 is een inbouw wijnklimaatkast met 2 zones, de BODEGA43-24 en BODEGA43-22 zijn kleine vrijstaande wijnklimaatkasten en de BODEGA43-18C is een oven model inbouw wijnkoelkast met compressor koeling. 

  Hoeveel temperatuurzones heeft een wijnklimaatkast?

  Een wijnklimaatkast kan over 2 tot 4 temperatuurzones beschikken, meestal wordt een wijnklimaatkast ontwikkeld met 2 temperatuurzones. Rode wijn bewaar je namelijk op een andere bewaartemperatuur dan witte wijn in een wijnklimaatkast.

  Welke verschillende koeltechnieken zijn er?

  Een wijnklimaatkast kan beschikken over een thermo-elektrische koeling (peltier) of een compressor koeling. Een compressor koeling heeft een groter temperatuurbereik, geschikt voor inbouw, koelt beter en beschikt over een langere levensduur t.o.v. wijnklimaatkasten met een peltier koeling.